Επιλογή Σελίδας



Ταινία πρόκειται να γίνει η ζωή της Ελένης Χατζηλιάδου! Η Κατερινιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια καράτε αποκάλυψε με σχετική ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι η διαδρομή της από την Κατερίνη μέχρι την κορυφή του κόσμου θα μεταφερθεί στην οθόνη.

Δείτε τι αναφέρει η Χατζηλιάδου:

My Life will be a documentary Movie ? ??? A Documentary Movie for first time for Karate Sport !!! ? a summary:
All those difficulties i have been through , the disappointments, the immigration in Germany and despite all that …making my dream come true with the achievement of being the World Champion. But also the difficulties that continued , an illustration of today’s society and the messages this film wants to go through trying to fulfill our dreams by overcoming obstacles and difficulties on our way. And also to show through the main character presence the virtues that must dominate the spirit and philosophy of an athlete, and therefore the man himself.
.
Η ζωή μου θα γίνει Ταινία ? ??? Μια ταινία τύπου ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για πρώτη φορά όσον αφορά το άθλημα του Καράτε !!! Μια περίληψη:
Όλες αυτές οι δυσκολίες που έχω περάσει, οι απογοητεύσεις, η οικονομική μετανάστευση στο εξωτερικό και παρ ‘όλα αυτά … κάνοντας το όνειρό μου πραγματικότητα με την κατάκτηση του τίτλου της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Αλλά και οι δυσκολίες που συνεχίστηκαν, μια απεικόνιση της σημερινής κοινωνίας και τα μηνύματα που θέλει να περάσει η ταινία αυτή να προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα εμφανίζονται στο δρόμο μας. Και τέλος να αναδείξει μέσα από την παρουσία του πρωταγωνιστή της ταινίας τις αρετές που οφείλουν να κυριαρχούν στο πνεύμα και τη φιλοσοφία ενός αθλητή και κατ’ επέκταση στον ίδιο τον άνθρωπο. .
???#teamfilmmaking
Producer: @kostashmav
Director: @ioanna_skyl
@umorfex and more….

To be continued …. ?????

Pin It on Pinterest

Shares
Share This