Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Ρεβάνς με τεράστιο ενδιαφέρον σε ποδοσφαιρικό και μη, φόντο απόψε στο Παρίσι με της Paris St.Germain και Borussia Dortmund να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 2-1 του πρώτου ματς υπέρ των Βεστφαλών. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund     @ Parc des Princes, Paris

Όλα ανοιχτά μετά το 2-1 που έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στη γερμανική ομάδα. Δύο πρόσωπα είχε το ματς, με το πρώτο ημίχρονο να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας με ελάχιστες φάσεις και συγκινήσεις. Το δεύτερο μέρος όμως αποζημίωσε τους οπαδούς, με τρία γκολ και πολλές συγκινήσεις. Δύο γκολ από τον Haaland των γηπεδούχων, ένα του Neymar που μείωσε, ενώ είχε και δοκάρι για την ισοφάριση.

Λίγο το γήπεδο που είναι θα είναι κενό (λόγω κεκλεισμένων θυρών), λίγο οι απουσίες των αποψινών γηπεδούχων, αλλάζουν άρδην τις ισορροπίες της αναμέτρησης. Τιμωρημένοι εξαιτίας της κίτρινης κάρτας στο πρώτο παιχνίδι οι Meunier και Verratti χωρίς προπόνηση εδώ και 2 μέρες ο Mbappe που είναι ασθενής (αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού ωστόσο), είναι οι πιο βασικές έννοιες του κόουτς Thomas Tuchel που πρέπει να βγάλει άλλους άσους από το μανίκι. Ακρως επικίνδυνη η Borussia θα επιδιώξει να εκμεταλλευθεί τις αμυντικές ανισορροπίες των γηπεδούχων, δίνοντας παράλληλα βάση και στην αμυντική της λειτουργία. Επιθετική γραμμή με Di Maria, Neymar και Cavani (ή Icardi) δεν είναι να την υποτιμά κανείς.

Λογικό και αναμενόμενο να έχει πάρει την ανιούσα ο άσος μετά από όλες τις εξελίξεις. Πολύ πιθανό -αλλά και χαμηλό- το over+g/g, βασική επιλογή τα 2-4 γκολ με αρκετά καλή απόδοση δεδομένου του χαμηλού over.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA Champions League (1/8 Finale)
22:00 Paris St.Germain – Borussia Dortmund 2 – 4 Goals (1.70) 2-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This