Επιλογή Σελίδας



Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας, σας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, λεπτό προς λεπτό, από το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, ανάμεσα στον Θερμαϊκό Κορινού και τον Πιερικό. 

Θερμαϊκός Κορινού – Πιερικός 0-6
(16′ Παπαδόπουλος σουτ, 45′ Περογαμβράκης κεφ, 73′, 78′ και 85′ Μηλιώτης σουτ, σουτ και σουτ, 81′ Νίκιτς κεφ.)



Φίλες και φίλε, καλό απόγευμα από το άδειο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. 

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του αγώνα Θερμαϊκός Κορινού – Πιερικός, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό του θεσμού, στις 8 Απριλίου. 

Ο αγώνας διεξάγεται χωρίς θεατές λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο του Θερμαϊκού είχε λήξει ισόπαλο 3-3, με τυπικά γηπεδούχο τον Πιερικό ενώ σήμερα είναι τυπικά γηπεδούχος ο Θερμαϊκός. Συνεπώς, στη σημερινή αναμέτρηση, με ισοπαλία 0-0, 1-1 ή 2-2, την πρόκριση παίρνουν οι Κορινιώτες, ενώ σε νέο 3-3, οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν σε ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί και σε πέναλτι.

10′ Πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Θερμαϊκού για τον Πιερικό, με τον Ίτσιο να βγάζει κάθετη για τον Μηλιώτη, αυτός από δεξιά να κάνει τη συρτή σέντρα, όμως ο Σαχινίδης δε μπόρεσε να τη βρει όπως έπρεπε, κάνοντας και φάουλ.

14′ Σουτ του Σαχινίδη από κοντινή απόσταση, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και απομακρύνθηκε.

‘Εχει αρχίσει να εντείνει την πίεσή του ο Πιερικός, παίζοντας από δεξιά.

16′ ΓΚΟΛ! 0-1: Σε μία ακόμη επίθεση του Πιερικού από δεξιά, ο Μηλιώτης έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος με μονοκόμματο σουτ από την απέναντι γωνία της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Τσιλιγγερίδη, αφού πρώτα έσκασε στο έδαφος.1

18′ Σέντρα του Μηλιώτη από δεξιά, σουτ του Παπαδόπουλου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κόπηκε από σώμα αμυντικού.

20′ Σέντρα από αριστερά, δε μπόρεσε ο Μηλιώτης να βρει καλά τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει άουτ.

Σε παθητικό ρόλο ο Θερμαϊκός έως τώρα, με τον Πιερικό να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί.

25′ Ο Παπαδόπουλος πήρε την κάθετη πάσα από τον Σαχινίδη και με τη μία την έδωσε για τον Περογαμβράκη, όμως το πλασέ του κατέληξε κόρνερ μετά από επέμβαση του Τσιλιγγερίδη.

26′ Κεφαλιά του Σαχινίδη, η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

30′ Εκτέλεση κόρνερ του Μυστρίδη από δεξιά, η μπάλα στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού του Γουναρίδη, στην πρώτη επιθετική ενέργεια του Θερμαϊκού.

43′ Πολύ καλή στιγμή για τον Θερμαϊκό, όταν ο Αντωνιάδης έκανε τη σέντρα και ο Καραμανώλας έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Γουναρίδη.

45′ ΓΚΟΛ! 0-2: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου από αριστερά, ο Σαχινίδης έπιασε την κεφαλιά – πάσα με τον Περογαμβράκη από το δεύτερο δοκάρι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Θερμαϊκού, κάνοντας το 0-2.

45′ + Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γουναρίδης.

Τέλος α’ μέρους.

Έναρξη β’ μέρους.

Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

52′ Ο Χαρτσιάς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Θερμαϊκού από αριστερά και σέντραρε συρτά για τον Σαχινίδη που ερχόταν στο πρώτο δοκάρι, αυτός βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσιλιγγερίδη.

56′ Σκαμπαρδώνης στη θέση του Τζουκάν, για τον Θερμαϊκό Κορινού.

64′ Κριεμάντι αντί Περογαμβράκη, για τον Πιερικό.

69′ Πολύ δυνατό σουτ του Μηλιώτη έξω από την περιοχή, η μπάλα είχε πορεία προς την εστία αλλά χτύπησε στο σώμα του Τακίδη.

72′ Γκούφα αντί Παπαδόπουλου για τον Πιερικό.

73′ ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Μηλιώτης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα αφού πρώτα χτύπησε στο δεξί και στη συνέχεια στο αριστερό κάθετο δοκάρι κατέληξε εντός έστιας, για να γίνει το 0-3.

76′ Χριστόφορος Κατσούλη στη θέση του Αστέριου Κατσούλη, για τον Θερμαϊκό.

77′ Κάθετη πάσα του Κριεμάντι για τον Ίτσιο, αυτός έκανε το πλασέ με εξερχόμενο τον Τσιλιγγερίδη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

78′ ΓΚΟΛ! 0-4: Με ατομική ενέργεια ο Μηλιώτης νίκησε από κοντά τον Τσιλιγγερίδη, “γράφοντας” το 0-4.

79′ Μπενίσκος αντί Σαχινίδη, για τον Πιερικό.

Έχει “παραδώσει το πνεύμα” του Θερμαϊκός, που κόνταρε όσο μπορούσε τον Πιερικό στο α’ μέρος αλλά πλέον φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά ποιότητας αλλά και φυσικής κατάστασης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

81′ ΓΚΟΛ! 0-5: Ο αμαρκάριστος Νίκιτς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ίτσιου από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θερμαϊκού, κάνοντας το 0-5.

85′ ΓΚΟΛ! 0-6: Μετά από σέντρα του Γκούφα από αριστερά και πάσα του Κριέμαντι, ο Μηλιώτης με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 0-6.

86′ Ιβανίδης αντί Μακρή, για τον Πιερικό.

Τέλος στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Ο Πιερικός εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, συντρίβοντας με 6-0 τον Θερμαϊκό Κορινού.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Γιάννης Βαρβούτης): Τσιλιγγερίδης, Πολυχρονιάδης, Α. Ταγκαλίδης, Β. Ταγκαλίδης, Πολυτίδης, Αποστολ΄θδης, Καραμανώλας, Α. Κατσούλης, Καραχαλίδης, Μυστρίδης, Τζουκάν.
Στον πάγκο:
Σκαμπαρδώνης, Χ. Κατσούλης, Δημητριάδης, Βασιλειάδης, Σέφα.

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάςν, Νίκιτς, Τακίδης, Ίτσιος, Περογαμβράκης, Παπαδόπουλος, Σαχινίδης, Μακρής, Μηλιώτης.
Στον πάγκο:
Κριεμάντι, Καρτσαμπάς, Μπενίσκος, Παπατολίκας, Γκούφας, Δεμηρτζόγλου, Ιβανίδης.

Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Καλορογιάννης, Χατζηγιάννης
4ος διαιτητής: Νίκολιτς
Παρατηρητής διαιτησίας: Λέφας
Παρατηρητής αγώνα: Ντουράκογλου

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This