Επιλογή Σελίδας

Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Γ’ κατηγορίας, και στο τοπικό ντέρμπι της Βόρειας Πιερίας, ο Διγενής Αλωνίων νίκησε με 3-2 τον Κεραυνό Μακρυγιάλου και κρατά σταθερά την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τον αντίπαλό του χαμηλότερα. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από το Χρήστο Ξανθόπουλο στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM, κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00.
Το παιχνίδι ειχε συναρπαστική εξέλιξη με εναλλαγές στο σκόρ και πολλές συγκινήσεις. Μόλις στο 8′ ο Αλεξιάδης με σουτ άνοιξε στο σκορ για τον Διγενη, αλλά στο 28′ και στο 42′ έγινε η ανατροπή, άφου Παπαδόπουλος και Καραπετζιάν εκαναν το 1-2 για τον Κεραυνό. Όμως ο Σαραμάντης στο 44′ ισοφάρισε σε 2-2 και οι ομάδες πηγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και φάνηκε ότι η νίκη θα ήταν υπόθεση ενός γκόλ. Το πέτυχε τελικά ο Διγενής με σκόρερ τον Προβατίδη με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Πλόσκα και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διγενής Αλωνίων: Κρίσνιουκ, Λέσι, Προβατίδης, Ασλανίδης, Παρούσης, Νάρτα, Σαραμάντης, Τελίδης (60′ Ουσταμπασίδης), Γ. Ναβροζίδης, Αλεξιάδης, Β. Ναβροζίδης.
Κεραυνός Μακρυγιάλου: Αθανασιάδης, Τασχουνίδης, Παρούσης, Ναλβάζι, Ντουράκου, Κώτης, Παπαδόπουλος, Τριγωντζής (79′ Μιχαηλίδης), Κασούμης (36′ Καραπετζιάν).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This