Επιλογή Σελίδας



Μισή ντουζίνα γκολ (6-0) «φιλοδώρησε» ο Πιερικός τον Θερμαϊκό Κορινού στην Κατερίνη, στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, μετά το αναπάντεχο 3-3 του πρώτου αγώνα και περιμένει έναν εκ των ΑΕ Καρίτσας και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στον τελικό της διοργάνωσης.
Με εξαίρεση μία εκπληκτική κεφαλιά του Κ. Καραμανώλα στο 1-0 υπέρ του Πιερικού, ο Θερμαϊκός, του Γιάννη Βαρβούτη, αγωνιζόμενος με πολλές απουσίες, για διαφορετικούς λόγους, δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση και να επαναλάβει την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού.
Ο Πιερικός, του Σάκη Παπαβασιλείου, αγωνιζόμενος με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, μπήκε αποφασιστικά από το ξεκίνημα και προηγήθηκε με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, με κεκτημένη ταχύτητα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με το «Γκολ της χρονιάς» Νο4, που αν θα το έβλεπε ο κορωνοϊός θα… «κοκκίνιζε» από ντροπή, που στέρησε από τους φιλάθλους τη δυνατότητα να το απολαύσουν σε πραγματικό χρόνο.
Το ημίχρονο έκλεισε με το δεύτερο γκολ του Πιερικού, με σκόρερ τον Περογαμβράκη. Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, ο Πιερικός συνέχισε να επιτίθεται και στα τελευταία λεπτά πέτυχε ακόμη τέσσερα γκολ, τρία με τον Μηλιώτη (αυθεντικό χατ τρικ) κι ένα με τον Νίκιτς, με το σκορ να διαμορφώνεται τελικά στο 6-0 και τον Πιερικό να περιμένει τη συνέχεια του πρωταθλήματος και των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.
Highlights: η βαριά ήττα του Θερμαϊκού, σε καμία περίπτωση δε μειώνει την επιτυχία της ομάδας του Κορινού, που έφτασε επάξια στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης, με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού να μένουν ως παρακαταθήκη, συμβολική και ουσιαστική (σ.σ. στο σημείο αυτό οφείλουμε μία εξήγηση-εκλογίκευση: παρά το γεγονός ότι παραβρεθήκαμε στον πρώτο αγώνα, δεν κατέστη δυνατό να καταγράψουμε, παρά ελάχιστα αποσπασματικά στιγμιότυπα του παιχνιδιού -για λόγους έλλειψης διαθέσιμων τεχνικών μέσων, μετά από δύο αγώνες την ίδια μέρα-, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σας προσφέρουμε την οπτικοακουστική αποτύπωση, που σας έχουμε συνηθίσει, ενός viral παιχνιδιού με δραματική εξέλιξη και καταπληκτικά εξωπραγματικά γκολ!)
Μan of the match: όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, με τα extra credits να πηγαίνουν στον Χρήστο Παπαδόπουλο, για το… κινηματογραφικής σκηνοθεσίας και αριστοτεχνικής εκτέλεσης γκολ που πέτυχε…
Υellow card: στον κορωνοϊό (σ.σ. θέλει και ρώτημα;), που βάλθηκε ανοιξιάτικα να μας στερήσει το ποδόσφαιρο και ν’ απειλήσει τις ζωές όλων, μικρών και μεγάλων, άγνωστο για πόσο (σ.σ. ο Θεός να βάλει το χέρι του…)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This