Επιλογή Σελίδας



Επιβεβλημένο χαρακτήρισε ο Γιώργος Ζησόπουλος το αίτημα των ποδοσφαιριστών γι’ αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού, μιλώντας ως μέλος του ΠΣΑΠ στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής.

«Οφείλαμε να ζητήσουμε αναβολή των πρωταθλημάτων, ήταν υποχρέωση απέναντι στα μέλη μας που ανησυχούν. Το πρόβλημα καθημερινά γίνεται μεγαλύτερο και θέλαμε να πάρουμε προληπτικά μέτρα. Εισακουστήκαμε, απ’ όσο φαίνεται, από τις χαμηλότερες κατηγορίες και ελπίζω ότι και στη Σούπερ Λίγκα θα πάρουν ανάλογη απόφαση.

Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και αποφασίσαμε όλοι μαζί να κάνουμε αυτή την κίνηση. Ίσως στο εξωτερικό εκτιμούν διαφορετικά την κατάσταση και θεωρούν ότι πρέπει να βλέπουν καθημερινά πώς εξελίσσεται. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς και από ‘κει και πέρα θα αποφασίσουμε για το συμφέρον όλων μας. Εκπροσωπούμε τα μέλη μας και θα αποφασίσουμε με μοναδικό γνώμονα το καλό μας.

Υπάρχουν ήδη κάποιες σκέψεις, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Οι αθλητές δουλεύουν καθημερινά και αν πάψουν οι προπονήσεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου, θα δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα κινηθούμε για να διασφαλίσουμε τα μέλη μας. Οφείλουμε κι εμείς, όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος, να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και όλα θα πάνε καλά».

πηγή: sport-fm.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This