Επιλογή Σελίδας



Ο κορωνοϊός δε γνωρίζει σύνορα, πλήττοντας τις περισσότερες χώρες του κόσμου, με χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς. Η πανδημία «χτύπησε την πόρτα» και της Αργεντινής, με την καθημερινότητα των πολιτών να αλλάζει δραματικά, σε μια προσπάθεια οι επιπτώσεις της επέλασής του να περιοριστούν.

Από το Μπουένος Άιρες, ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ μεταφέρει την κατάσταση που επικρατεί στην Αργεντινή, στέλνοντας τις ευχές του στην «οικογένεια» του Πιερικού και στην αγαπημένη του Κατερίνη. «Μένοντας σπίτι» με την οικογένειά του, ο 41χρονος πρώην αρχηγός του Πιερικού (2007-2010) και νυν τεχνικός διευθυντής της Estudiantes de Buenos Aires, που είναι 3η στον 1ο όμιλο της Β’ Αργεντινής και διεκδικεί την άνοδο στην Primera Division, μίλησε στο katerinisport.gr.

«Είμαστε καλά. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Αργεντινή, δε μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Ο Πρόεδρος της χώρας ανακοίνωσε καραντίνα μέχρι τις 31 Μαρτίου και έτσι μένουμε σπίτι. Μπορούμε να κυκλοφορήσουμε για να προμηθευτούμε φαγητό ή για επίσκεψη σε γιατρό ή νοσοκομείο. Τα εμπορικά καταστήματα είναι ακόμη ανοικτά αλλά ο κόσμος που μπαίνει είναι λιγοστός. Εκτιμώ ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί απαγόρευση κυκλοφορίας. Στην Αργεντινή λαμβάνονται μέτρα προκαταβολικά, βλέποντας το τι γίνεται στην Ευρώπη κι έτσι ελπίζουμε να μην είναι τόσο μεγάλο το πλήγμα από τον κορωνοϊό. Μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί ότι νοσούν 97 άτομα ενώ 3 είναι οι θάνατοι. Όπως είπε και ο Πρόεδρος και οι ειδικοί, τα πιο δύσκολα είναι μπροστά μας, ειδικά τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Όλοι στην οικογένειά μου είμαστε καλά, δεν εφησυχάζουμε όμως.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους Κατερινιώτες και στους οπαδούς του Πιερικού. Τους αγάπησα και με αγάπησαν. Ο Πιερικός έχει σημαντική θέση στη ζωή μου και είναι πάντα στο μυαλό μου. Προσπαθώ να διαβάζω και να ενημερώνομαι για την πορεία της ομάδας. Χάρηκα που πήρε το πρωτάθλημα και εύχομαι να κερδίσει και την άνοδο. Τα τρία χρόνια που έζησα εκεί ήταν πολύ όμορφα για μένα και την οικογένειά μου. Γνώρισα την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Ελλάδας και αγάπησα την Κατερίνη και τους ανθρώπους της. Γι’ αυτό και είναι για μένα όνειρο ζωής να επιστρέψω κάποια στιγμή. Είναι δύσκολο, βέβαια, γιατί εργάζομαι εδώ, το ίδιο και η γυναίκα μου αλλά η Κατερίνη είναι πάντα στην καρδιά μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Diego Martinez

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Diego Martinez, άτομα που χαμογελούν

Στέλνω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια του Πιερικού, στους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα στον αρχηγό, Γιώργο Μακρή. Είμαι σίγουρος ότι κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος, ως ηγέτης. Όλοι ξέρουν πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. Αυτό που ίσως δεν ξέρουν είναι πως εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, ο Γιώργος, είναι κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Πάντα τον έχω στην καρδιά μου. Με βοήθησε πάρα πολύ, τότε στον Πιερικό, όπως και η οικογένειά του. Θυμάμαι που μας είχαν φιλοξενήσει για το Πάσχα, με πολλή αγάπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Diego Martinez, άτομα που χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Diego Martinez, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Ελπίζω αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα. Φιλιά και την αγάπη μου σε όλους».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This