Επιλογή Σελίδας



Όπως για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, έτσι και για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της Γ’ Εθνικής διατηρείται μία κατάσταση αβεβαιότητας για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια που απομένουν, ενώ όλοι ελπίζουν ότι η επιστήμη θα βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να καταπολεμηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο προπονητής του Αλμυρού, Αλέξανδρος Κούρτογλου, μίλησε στο Μαγνησία Sports για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τους συλλόγους τους αλλά και για την καθημερινότητα όλων:

«Είναι σίγουρα πρόβλημα το να μένει εκτός αγωνιστικού ρυθμού η ομάδα και φυσικά για όλες τις ομάδες, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Εμείς βγάλαμε ατομικά προγράμματα για τους παίκτες αλλά από εκεί και πέρα το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να φύγουμε από αυτήν την κατάσταση. Προέχει η ζωή και μένει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο. Είναι δεδομένο πάντως ότι αν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, θα χρειαστεί μία περίοδος μίνι προετοιμασίας.  Εφόσον οι παίκτες μπορέσουν να ακολουθήσουν τα ατομικά προγράμματα δεν θα μείνουν τόσο πίσω. Αλλά στο ομαδικό κομμάτι ίσως χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα. Εμείς σε συγκομιδή βαθμών στον δεύτερο γύρο είμαστε δεύτεροι μετά τον Πιερικό. Από τη στιγμή που ανέλαβα τον Αλμυρό ήμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό για να φτάσουμε στην παραμονή. Νομίζω ότι τα καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και τελικά δικαιώθηκα και η ομάδα σώθηκε πιο νωρίς απ’ ότι περιμέναμε».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This