Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager)

Ξεκινώντας την περιήγησή μας στους αριθμούς αυτής της χρονιάς, δεν έχουμε παρά να ασχοληθούμε με την ελκυστικότερη των στατιστικών κατηγοριών, το κυρίως πιάτο του μενού, αυτό που ρωτάμε πρώτα και καλύτερα όταν θέλουμε να μάθουμε για την απόδοση ενός παίκτη, τους πόντους ανά παιχνίδι…

Τάσος Μουστάκας

Ξεκίνησε αθόρυβα, συνέχισε δυναμικά, ολοκλήρωσε εμφατικά τη σεζόν με το ολοστρόγγυλο 20 πόντοι ανά αγώνα. Καλύτερες στιγμές του, οι 36 πόντοι στο νικηφόρο εντός έδρας αγώνα επί του Άθλου Αλεξάνδρειας, με υπέροχα ποσοστά εντός πεδιάς, αλλά και οι 30 στο αμέσως επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι επί της ΑΓΕΠ Πιερίας, που δυστυχώς συνοδεύτηκε από ήττα. Ο δυναμικός Κοζανιώτης άσος αποτέλεσε το στυλοβάτη της ομάδας στην επίθεση, τον κυρίαρχο στις δυο ρακέτες του γηπέδου, τον x factor της ΚουΠα Κιλκίς.

Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Με πλούσια παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τη φανέλα του Πολυκάστρου, ήρθε στην ομάδα μας φέτος αυξάνοντας τις προσδοκίες. Δυστυχώς έπαιξε μόλις 4 παιχνίδια πρωταθλήματος, λόγω ενός τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τις 4 γραμμές του γηπέδου στο υπόλοιπο της σεζόν. Άφησε ωστόσο το στίγμα του με πολύ καλές εμφανίσεις, καλύτερη όλων αυτή εναντίον του Βατανιακού Σάρισα με 26 πόντους. Ο Γιώτης βρίσκεται δεύτερος στη σχετική κατάταξη με 18,8 πόντους ανά παιχνίδι.

Πατσούρης Αλέξανδρος, Μπαξεβάνης Γιώργος, και ο αρχηγός Χοτουμανίδης Πάρης, συνθέτουν την πεντάδα των πρώτων σκόρερ της ομάδας μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, μιμίδιο και κείμενο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This