Επιλογή Σελίδας



Ο Μανώλης Παπακώστας που εδώ και λίγους μήνες αποχώρησε από το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εργάζεται σε μεγάλο ιατρικό κέντρο στο Κατάρ μίλησε στο Metropolis 95.5 και τον Χάρη Δημαρά και περιέγραψε πώς είναι η κατάσταση στο Κατάρ με τον κορωνοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα που πήρε η Ελλάδα: 

”Θεωρώ ακόμη τον εαυτό μου κομμάτι της ομάδας και μιλώ πολύ συχνά. Μιλάω με τα παιδιά του ιατρικού επιτελείου, μιλώ και με τα παιδιά που είναι στην ομάδα κοντά. Συζητάμε για πολλά θέματα και ενδιαφέρομαι για τα νέα τους. Για όλους είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Οταν είσαι επαγγελματίας τέτοιου επιπέδου, είναι δύσκολο ένας ποδοσφαιριστής να κρατήσει το επίπεδο του έστω και με ατομικές προπονήσεις. Χρειάζεται υπομονή”. 

Περιέγραψε την κατάσταση στο Κατάρ:

“Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη εδώ στο Κατάρ και κινήθηκαν γρήγορα όπως και στην Ελλάδα και για αυτό είναι σχετικά καλή η κατάσταση. Εχουν κλείσει όλοι οι δημόσιοι χώροι με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν βάλει την τηλεργασία. Περίπου τα μέτρα που πήρε και η Ελλάδα, αυτά ισχύουν και εδώ στο Κατάρ. Υπάρχει μια χαλαρότητα, δηλαδή δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για όλη την ώρα. Υπάρχει καλή συμπεριφορά από τον κόσμο που τηρούν τα μέτρα”

Εξήγησε ποια είναι η μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζει:

“Η απόσταση με την Ελλάδα και ότι η οικογένεια μου είναι μακριά. Ελπίζω σύντονα να μπορούμε να ανταμώσουμε και πάλι”

Μίλησε και για το αν έχει ο ίδιος φόρτο εργασίας καθώς δουλεύει σε ιατρικό κέντρο:

“Εγώ εργάζομαι σε αθλητικό νοσοκομείο. Επομένως στην εργασία μου και από τη στιγμή που έχουν σταματήσει οι αθλητικές εκδηλώσεις, δεν υπάρχουν πολλά περιστατικά”.

Ρωτήθηκε για το αν είναι αισιόδοξος ότι σύντομα θα λάβει τέλος αυτή όλη η μεγάλη περιπέτεια στην ανθρωπότητα:

“Το ζητούμενο είναι να αρχίσει να γίνεται αργά η διασπορά στον πληθυσμό. Πιστεύω ότι θα κρατήσει αρκετές εβδομάδες όλο αυτό. 

Φυσικά και αργότερα δεν αποκλείεται να υπάρξει αναζωπύρωση αλλά μην ξεχνάτε ότι παράλληλα τρέχουν έρευνες και για εμβόλια και για φάρμακα. Τα οποία πρέπει να βγουν στην αγορά με απόλυτη ασφάλεια. 

Το ζητούμενο είναι να έρθει η στιγμή που δεν θα έχουμε την κορύφωση. Αλλά θέλω να πω ότι μετά από πολλά χρόνια λειτουργήσαμε με σύμπνοια”.

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This