Επιλογή Σελίδας

Μετά το νικηφόρο αγώνα του Πιερικού Αρχέλαου στην Σταυρούπουλη, για την Α2 Γυναικών, η προπονήτρια της ομάδας, Τασούλα Τσιρογιάννη δήλωσε:

“Ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2016, με ένα ακόμα επιτυχημένο αποτέλεσμα, όπως επιτυχημένο ήταν και το έτος που μας αφήνει σε λίγες μέρες. Η νίκη μέσα στην Σταυρούπολη είναι άλλο ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όσο το δυνατό συντομότερα.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια, που από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα έπαιξαν με ψυχή και μυαλό. το πρώτο ημίχρονιο κύλησε ιδανικά για εμάς. Καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά δεκαπέντε πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, όπως και στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Μπορεί ο αντίπαλος μας να μείωσε τη διαφορά στην τρίτη περίοδο, όμως τα κορίτσια έπαιξαν με ψυχή και μυαλό, είχαν σωστές επιλογές και πήραν μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με υγεία και ραντεβού στο γήπεδο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εκεί που εμείς θα είμαστε και κατά τη διάρκεια των εορτών, όπου θα δουλεύουμε για να υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους μας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This