Επιλογή Σελίδας



Πολύπλοκα και δυσοίωνα χαρακτηρίζει τα πράγματα σε σχέση με ενδεχόμενη επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο ίδιος είναι ένα από τα επτά πρόσωπα που καλούνται να αποφασίσουν τι θα συμβεί με όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΟ και των Ενώσεών της, καθώς είναι πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων, στην οποία έχει αναθέσει η ΕΕ της ΕΠΟ να αποφασίσει σχετικά.

Μιλώντας μέσω skype στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Σκουταρίδη «Αθλητική Ροδόπη», ο Μάνος Γαβριηλίδης αποκάλυψε ότι μέσα στις μέρες αυτές θα συνεδριάσει η Επιτροπή Διοργανώσεων μέσω τηλεδιάσκεψης για να αποφασίσει σχετικά. Η τελική απόφαση αναμένεται προς το τέλος του μήνα αλλά και πάλι θα ληφθεί από την ΕΕ της ΕΠΟ.

«Ό,τι και να επικρατήσει σαν άποψη θα είναι με γνώμονα την υγεία. Ωστόσο εγώ το βλέπω λίγο χλωμό να ξαναπαίξουμε μπάλα για την τρέχουσα σεζόν. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει και πανευρωπαϊκά. Να μας πουν επίσης οι αρμόδιοι αν υπάρχει φως στον ορίζοντα ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε από κάποια ημερομηνία. Αλλά ακόμα και αν το πουν αυτό, εγώ επιμένω ότι ειδικά για τα ερασιτεχνικά δεν είναι εύκολο να ξαναξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Υπάρχει θέμα. Ας πούμε, στην ΕΠΣ Θράκης, αν μας πούνε ότι μπορούμε να παίξουμε από το τέλος Μαΐου, ποια παιδιά θα έρθουν να παίξουν μπάλα; Ειδικά στην δική μας Ένωση που στηριζόμαστε σε μαθητές και φοιτητές και που μπορεί κάποιοι να αφήσουν εξετάσεις για την άλλη χρονιά; Εγώ το βλέπω πολύ χλωμό», είπε ο Μάνος Γαβριηλίδης.

πηγή: thrakisports.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This