Επιλογή Σελίδας


Εν μέσω εποχής κορωνοϊού, όπου τα θέματα αθλητικής επικαιρότητας… σπανίζουν, τα θέματα ρετρό… από το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν είναι στα φόρτε τους.

Από το αρχείο του δημοσιογράφου Θεόδωρου Γουρνά (πρώην συνεργάτης – στα τμήματα Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνικής – της «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ» και Υπεύθυνος Δ΄ Εθνικής στην εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ») και νυν Συμβούλου Έκδοσης των εφημερίδων «Η Πόλη μας» (Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Χαϊδάρι), που λόγω της φιλικής σχέσης του με τον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Ποσειδώνα, κ. Γιάννη Χαιρόπουλο, παρακολουθούσε την ομάδα της Πιερίας από το 1996 στην Δ΄ Εθνική (όταν ο Χαιρόπουλος αγωνιζόταν ως στόπερ), έως και το 2004 στην Β΄ Εθνική, ανασύραμε μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν, όταν ο σύλλογος της Πιερίας, έπαιζε δυνατά στις εθνικές κατηγορίες!

Πρόκειται για φωτογραφία, η οποία βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. Είναι από το 2002, όταν ο σύλλογος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, και πιο συγκεκριμένα από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2002, στο γήπεδο Νεάπολης της Νίκαιας, όπου ο Ποσειδώνας Ν. Πόρων, αγωνίστηκε για το κύπελλο Ελλάδας με τον τότε ισχυρό Ιωνικό, και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0.

Στην φωτογραφία, που σας παραθέτουμε, η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα ο Ποσειδώνας Ν. Πόρων, όπως αποτυπώνεται, είναι η εξής: ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά): Καλαϊτζής, Κεφαλάς, Τάντος, Σταλίκας, Κυριακούλης, Παπαντωνίου ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ: Πραματάφορ, Βαλλιανάτος, Κουρδής, Καφές, Τσιανάκας.

πηγή: ipolimas.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This