Επιλογή Σελίδας

Τις πιθανότητες πρόκρισής του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεκδικήσει ο Αιγινιακός, ο οποίος υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης (15.00) τον Αστέρα Τρίπολης στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων. Για να προχωρήσει η ομάδα της Πιερίας στο θεσμό του Κυπέλλου θα πρέπει να κερδίσει τον Αστέρα, κάτι που βέβαια φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, ωστόσο στον Αιγινιακό θα πορευτούν με “οδηγό” τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στη Βέροια.
Άγχος δεν υπάρχει στο “στρατόπεδο” της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, με τον Περικλή Αμανατίδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών. Έτσι, στη διάθεσή του είναι οι Τόλιος, Καραγκιόζης, Γιαζιτζόγλου, Γκατζολάρι, Γκούρτσας, Ζγκούρι, Ζούρκος, Καρακώστας, Κυζιρίδης, Λιόλιος, Μουκίδης, Ονουάτσι, Παντεκίδης, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ρανγκέλοφ, Τοπαλίδης και Φασίδης. 
Εκτός από το διακύβευμα της πρόκρισης, για τους Αιγινιώτες το παιχνίδι με τους Αρκάδες φαντάζει σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, έτσι ώστε να αποδειχθεί πως η βαριά ήττα με 0-3 από την Αναγέννηση Καρδίτσας θα αποτελεί μια κακή παρένθεση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This