Επιλογή Σελίδας

Μια ακόμη νίκη εγγύτερα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται ο Θερμαϊκός Κορινού που στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας, κέρδισε τον Ταύρο Ελάφου με το εντυπωσιακό 6-3. Οι Κορινιώτες έφτασαν τους 40 βαθμούς και δε φαίνεται να έχουν αντίπαλο στη φετινή σεζόν, ενώ ο Ταύρος, παρά την ήττα του παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο “χορός” των γκολ άρχισε στο 23′ όταν ο Β. Κατσούλης σούταρε, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι μετά την επέμβαση του Σαλκάμη, για να έλθει ο Α. Κατσούλης και με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ για το Θερμαϊκό.
Στο 38′ ο Γ. Γκουτζιάνας σέντραρε και ο Κόλτσης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Η “απάντηση” του Θερμαϊκού ήλθε στο 42′ με εκτέλεση φάουλ του Σπανού.
Στο 47′ ο Α. Κατσούλης με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1.
Στο 48′ ο Ζαπουνίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 με πλασέ.
Στο 72′ ο Ζαπουνίδης με διπλή προσπάθεια και σουτ έκανε το 5-1, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 75′ ο Πολιτίδης πλάσαρε επιτυχημένα και έκανε το 6-1.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περιορίσουν το εύρος της ήττας μειώνοντας στο 80′ σε 6-2 με κεφαλιά του Γεωργαντά έπειτα από σέντρα του Κόλτση ενώ το τελικό 6-3 έγινε στο 83′ με σουτ του Φεράτι έξω από την περιοχή, έπειτα από μπαλιά του Γ. Γκουτζιάνα.

Διαιτητής ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τον Αναστασιάδη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Θερμαϊκός Κορινού: Δημητρίου, Δ. Μαυρίδης, Αντωνιάδης, Πολιτίδης, Ι. Μαυρίδης (49′ Ορφανίδης), Σπανός (57′ Ταγκαλίδης), Κατσούλης Βασίλειος, Χνούδας, Στεφανίδης (67′ Καρμίρης), Α. Κατσούλης, Ζαπουνίδης.
Ταύρος Ελάφου: Σαλκάμης, Κωστίδης, Γ. Μποστανίτης (76′ Φεράτι), Παπαγιαννόπουλος, Πασχόπουλος, Γεωργαντάς, Σιαμπάνης, Κόλτσης, Κουτσιαρής, Χ. Μποστανίτης, Γ. Γκουτζιάνας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This