Επιλογή Σελίδας

Στο -6 από το πρωτοπόρο Θερμαϊκό Κορινού διατηρήθηκε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη που επικράτησε με 1-0 στην εκπνοή, της 25η Μαρτίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και έφτασε στους 34 βαθμούς, έναντι των 15 που έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως, η ομάδα του Κάτω Αγιάννη, έχει μια διαφορά ασφαλείας 7 βαθμών από την 3η θέση και βρίσκεται στη ζώνη της απευθείας ανόδου.

Το τελικο σκορ μάλλον κολακεύει την 25η Μαρτίου, καθώς ο Πιερικός Αστήρ, εκτός από το τέρμα που πέτυχε στο 90′ με σουτ του Καλαϊτζίδη, έχασε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα δυο δοκάρια, με τους Μπαρά στο 20′ και Καλαϊτζίδη στο 38′.

Διαιτητής ήταν ο Σκαμπαρδώνης με βοηθούς την Κορινιώτη και τον Γ. Λαφατζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Υφαντίδης, Λαζίδης, Μυρωτής (82′ Δημόπουλος), Μπαράς, Δ. Εφραιμίδης, Χρυσόπουλος, Σταγκίδης, Χαριεσβίλι (66′ Εφραιμίδης), Καλαϊτζίδης, Χρηστίδης.
ΑΜΣ 25ης Μαρτίου: Σ. Ουσταμπασίδης, Δ. Καραγκούνης, Τσαλταμπάς, Τρόκα, Καρδάρας, Χαρτοματζίδης, Δημητρίου, Ι. Καραγκούνης, Λαράκου, Καραμπουλάκης, Ζωγράφος (77′ Μπεκιρόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This