Επιλογή Σελίδας



Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας κατανοεί πλήρως την απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Άλλωστε, η ομάδα μας, από την πρώτη στιγμή, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της υγείας του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών και ανέστειλε τις προπονήσεις, πριν την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, η απόφαση που έλαβε η ΕΠΟ για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Οι τίτλοι κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και αν υπήρχε πραγματική βούληση, θα μπορούσε να μεταθέσει τους εναπομείναντες αγώνες ( 2 στο σύνολο ), στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου, καθώς δε ” ρίχνει ” σε μια ζαριά τους κόπους των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Άλλωστε, η κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Πιερίας τις τελευταίες 2 χρονιές κρίθηκε μέσα στο γήπεδο και οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα αποτελούσε στίγμα στην ιστορία της ομάδας μας.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This