Επιλογή Σελίδας



Του Νικήτα Καβουκλή

Η Codemasters δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το F1 2020. Σε αυτό παρουσιάζεται το σιρκουί Zandvoort, το ένα από τα δύο που θα κάνουν ντεμπούτο στον επερχόμενο τίτλο. Η ολλανδική πίστα επιστρέφει στο καλεντάρι της F1 για πρώτη φορά μετά το 1985 και ο Max Verstappen της Red Bull Racing θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του. Η άλλη νεά διαδρομή ειναι το Hanoi.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου για PC, PS4, Xbox One και Google Stadia και θα φέρει αρκετές βελτιώσεις και αλλαγές. Θα προσφέρει τα My Team, Split Screen, αρκετές επιλογές παραμετροποίησης στο Career Mode.

Πέραν όσων θέλουν να αποκτήσουν την απλή έκδοση, θα υπάρχει και η Michael Schumacher Deluxe Edition, με την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν με τον θρυλικό οδηγό και τα 4 πιο σημαντικά μονοθέσια της καριέρας του και συγκεκριμένα τα Jordan 191 (1991), Benetton B194 (1994), Benetton B195 (1995) και Ferrari F1-2000 (2000). Ακόμη, η εν λόγω έκδοση θα δίνει πρώιμη πρόσβαση στο game. Τέλος, θα διατεθεί και η Seventy Edition με αποκλειστικό in-game περιεχόμενο για τον εορτασμό των 70 ετών της Formula 1.

Δείτε το νεότερο trailer στη συνέχεια του άρθρου.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This