Επιλογή Σελίδας

Το μάρκετινγκ καμιά φορά μπορεί να δημιουργήσει και περίεργες ιστορίες. Μία από αυτές έχει πρωταγωνιστές τους Μιλγουόκι Μπακς και γνωστή εταιρεία ποτού. Κοινό σημείο επαφής, το λογότυπο της ομάδας, που μοιάζει υπερβολικά με αυτό της Jägermeister!

Ένα περίεργο θέμα, που μόνο το μάρκετινγκ μπορεί να δημιουργήσει, άρχισε να απασχολεί τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς η γερμανική εταιρεία ποτού Jägermeister, θεωρεί πως το λογότυπο της ομάδας του ΝΒΑ μοιάζει κατά πολύ με το δικό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες σχετικά μετά το θέμα, ζητώντας την αλλαγή του λογότυπου των Μπακς.

Στη Jägermeister θεωρούν πως τα δύο σήματα είναι σχεδόν ίδια, ένα κεφάλι ελαφιού με μεγάλα κέρατα, μέσα σε έναν κύκλο και με ίδιες αναλογίες, ενώ στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για αποκλειστικά δικαιώματα της γερμανικής εταιρία για το λογότυπο με κεφάλι ελαφιού.

Πρόκειται για μία αρκετά περίεργη περίπτωση, που δύσκολα μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά για το τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: Sport and Business

Pin It on Pinterest

Shares
Share This