Επιλογή Σελίδας

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου στο Αιγίνιο, μεταξύ Αιγινιακού και Αστέρα Τρίπολης, οι προπονητές των δυο ομάδων. Δημήτρης Ελευθερόπουλος  και Περικλής Αμανατίδης.

Δημήτρης Ελευθερόπουλος (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): “Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς που μας έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε πάρει τη νίκη. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, πετύχαμε τέσσερα γκολ, είχαμε καλή ανάπτυξη και δεν αφήσαμε διαδρόμους στον Αιγινιακό. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο, με τις καλές μας εμφανίσεις. Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για την ως τώρα πορεία του και τις εμφανίσεις του με Άρη και Βέροια”.
Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Αιγινιακού): “Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όμως προσπαθήσαμε, παίξαμε δυνατά και κυνηγήσαμε το γκολ. Κάναμε μια καλή εμφάνιση σε αντίθεση με την εικόνα μας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα θα ενισχυθεί το Δεκέμβριο και τα χαμόγελα θα επιστρέψουν”.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This