Επιλογή Σελίδας



Του Νικήτα Καβουκλή

Ο publisher 2K Games και η developer HB Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του PGA Tour 2K21. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Ninyendo Switch, PC (Steam), και Google Stadia στις 21 Αυγούστου 2020.

Όσοι προπαραγγείλουν το PGA Tour 2K21 θα λάβουν ως δώρο το “2K / Adidas CODECHAOS MyPLAYER Pack”, που περιέχει τα υποδήματα για golf Adidas CODECHAOS BOA, custom 2K / Adidas gear, δηλαδή ένα sport performance polo, τα Ultimate365 και ένα tour hat σχεδιασμένο από την Adidas Golf.

Η Digital Deluxe Edition θα προσφέρει στους παίκτες όχι μόνο το “2K/Adidas CODECHAOS MyPLAYER Pack” αλλά και το “Golden Touch Pack” που περιλαμβάνει ένα gold putter και driver αλλά και το “2300 VC Pack”, που θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε για να αποκτήσετε in-game cosmetic items.

Το εξώφυλλο του παιχνιδιού θα κοσμεί ο Justin Thomas, που θα συνοδεύεται από 11 ακόμα επαγγελματίες του χώρου που θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πορεία σας να αναδειχτείτε πρωταθλητές στο FedExCup. Δεν θα λείπουν γνωστές φίρμες που φροντίζουν για την ένδυση και υπόδυση των αθλητών όπως οι Adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf και άλλες.

Αναμένονται σκληρές μάχες στα 15 επίσημα PGA Tour courses και για περισσότερα δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετετε το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This