Επιλογή Σελίδας

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας προκρίθηκε η ΑΕ Καρίτσας, που χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει στον Κορινό τον Θερμαϊκό, με 3-1. Η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 1-1. Οι δεύτεροι στη βαθμολογία της Α’ κατηγορίας, Καριτσιώτες, επιβεβαίωσαν έτσι τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε έναν Θερμαϊκό που πάλεψε, πιστοποιώντας ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Το σκορ άνοιξε στο 61′ όταν ο Ταρασιάδης εφόρμησε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Α. Μαυρίδη που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις σε 1-1, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Το γκολ της ισοφάρισης ήλθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαπουνίδη, παράβαση η οποία καταλογίστηκε από τον Ασλανίδη για χέρι ποδοσφαιριστή της ΑΕ Καρίτσας.
Στο 109′ ο Μαυρίδης πλάσαρε εύστοχα το Δημητρίου και έδωσε προβάδισμα στην ΑΕ Καρίτσας.
Στο 112′ ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή “εκτέλεσε” το Δημητρίου και διαμόρφωσε το τελικό 1-3, σφραγίζοντας με το τρίτο προσωπικό του γκολ την πρόκριση των φιλοξενούμενων.

Ο Θερμαϊκός Κορινού αγωνίστηκε από το 106′ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αντωνιάδη.

Η ΑΕ Καρίτσας είχε και δυο δοκάρια με τον Ταρασιάδη, στο 37′ και στο 76′

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς του Βρούζο και Γιαμούζη

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Θερμαϊκός Κορινού: Δημητρίου, Δ. Μαυρίδης (67′ Πεΐδης), Τσέργας, Μ. Μαυρίδης (78′ Πολιτίδης), Αντωνιάδης, Σπανός, Γ. Παπαδόπουλος, Χνούδας, Β. Κατσούλης (46′ Βαρμάζης), Α. Κατσούλης, Ζαπουνίδης.
ΑΕ Καρίτσας: Τσιλεγκερίδης, Ευαγγελόπουλος, Αετός (90′ Σαμαράς), Τζιάμας, Ευθυμιαδης, Τσιλιμίγκας, Μητράκας (78′ Δελαβερίδης), Ελισιάδης, Τρικαλόπουλος, Ταρασιάδης (85′ Παρλάντζας), Α. Μαυρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This