Επιλογή Σελίδας



Η Bundesliga εγκαινίασε την επιστροφή της δράσης στα ευρωπαϊκά γήπεδα, μετά τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού, και την Τρίτη 26 Μάϊου τα βλέμματα στρέφονται στο πολυαναμενόμενο Klassiker μεταξύ Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, που ανοίγει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ενόψει του κλασικού γερμανικού ντέρμπι, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο Cosmote Sport 1HD και ταυτόχρονα στο Cosmote Sport 4K, επιστρέφει στα κανάλια Cosmote Sport η αθλητική εκπομπή Ρυθμός των Ντέρμπι για να παρουσιάσει μέσα από το πλούσιο ρεπορτάζ της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας της Cosmote TV τις τελευταίες εξελίξεις πριν και μετά τον κρίσιμο αγώνα.

Ειδικότερα, την Τρίτη 26/5, στις 19.30 η Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί τους Βαυαρούς στο Signal Iduna Park, ενώ μία ώρα νωρίτερα (18:30, Cosmote Sport 1HD) ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Σωτήρης Κωσταβάρας θα καλωσορίσουν στο στούντιο της εκπομπής Ρυθμός των Ντέρμπι, τους τηλεθεατές της Cosmote TV και θα τους ενημερώσουν για την προετοιμασία των ομάδων και όλα τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα. Η pregame εκπομπή θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και από το επίσημο YouTube κανάλι της Cosmote TV. Μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή θα επιστρέψει με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τα highlights της αναμέτρησης και σχολιασμό των σημαντικότερων φάσεων (21:30, Cosmote Sport 1HD).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This