Επιλογή Σελίδας



To lockdown είναι παρελθόν, προς το παρόν τουλάχιστον και η τελευταία official εξωαγωνιστική συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕ Καρίτσας, αποτέλεσε αιτία και αφορμή για το πρώτο αποχαιρετιστήριο «interview challenge» Νο1 αλλα και Νο2 στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που δε θα μπορούσε να μη γίνει viral! (σ.σ. όχι που δε θα γινόταν…)

Μετά τον Νέστορα Κωτσιόπουλο και τον Ζάχο Δημητρουλόπουλο, ο Χρήστος Αλεξίου, παρά τις φήμες για… διαρροή των θεμάτων των εξετάσεων (σ.σ. που φυσικά διαψεύδονται πανηγυρικά), «ανακατεύει» την τράπουλα των απαντήσεων και το… «τερματίζει» με τη Φουρέιρα, την ίδια στιγμή που παρά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, καταγράφει μόλις μία… ντρίπλα στο ενεργητικό του! (σ.σ. όλως τυχαίως στην ίδια ερώτηση με τους προηγούμενους…)

Η τετράδα του πρώτου «interview challenge» κλείνει με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κυρτέγο, που επιστρέφει τα… credits της πρόκλησης στον Χρήστο Αλεξίου, με αναπάντεχες και διαφορετικές, σε σημεία, απαντήσεις από τους προλαλήσαντες (σ.σ. επιτέλους, ελέω «αδερφού» Παπαστεργίου, ξεκόλλησε η βελόνα από τον Μανίκα του Δία Δίου) και την πιο πειστική απάντηση στην πιο «προκλητικά διλημματική» ερώτηση! (σ.σ. μας αποδίδετε πολλές φορές μαγικές ιδιότητες στην καταγραφή των αγώνων, αλλά όχι, δεν μπορούμε ν’ αναστήσουμε τον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, για να τραγουδήσει τον ύμνο της ΑΕ Καρίτσας… το αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι…)

Αλήθεια, πόσες ειδήσεις βγάλαμε μέσα από το πρώτο «challenge interview»; Μήπως να το καθιερώσουμε με όλες τις ομάδες;

Pin It on Pinterest

Shares
Share This