Επιλογή Σελίδας

Ένα αίτημα που έχουν εκφράσει εδώ και καιρό οι 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, είναι η αναδιάρθρωση της Superleague 2 σε δύο ομίλους, βορρά και νότου. Το συγκεκριμένο πλάνο υποστηρίζεται ένθερμα και από τη συντριπτική πλειονότητα των ομάδων της Football League, που θέλει να… απορροφηθεί από την SL2, ώστε από τη νέα σεζόν να έχουμε μόνο δύο επαγγελματικές κατηγορίες. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/5) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των “8” της Γ’ Εθνικής, συγκεκριμένα των Ρόδου, Πανσερραϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Αστέρα Βλαχιώτη, Καλλιθέας, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικού κι Επισκοπής, με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ώστε να του εκφράσουν τα αιτήματά τους. 

Ο υπουργός Επικρατείας όχι μόνο δέχτηκε να συζητήσει μαζί τους (σημειώνεται ότι το πλάνο της αναδιάρθρωσης υποστηρίζεται από περισσότερους από 40 βουλευτές), αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τους ανέφερε πως στην κυβέρνηση είναι θετικοί στην αναδιάρθρωση της δεύτερης κατηγορίας σε δύο ομίλους, βόρειο και νότιο. 

Ακόμη στη σύντομη συζήτηση που είχαν, ο κ.Γεραπετρίτης ανέφερε πως στην κυβέρνηση επεξεργάζονται το πλάνο μέσα από το στοίχημα να χρηματοδοτήσουν τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και άλλα αθλήματα. 

πηγή: sdna.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This