Επιλογή Σελίδας



Ο Γιάννης Μυστακίδης θα συνεχίσει για, τουλάχιστον, ακόμη ένα χρόνο την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με την φανέλα της Ντε Γκράαφτσαπ. Η ολλανδική ομάδα είχε το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν για να τον κρατήσει για ακόμη ένα χρόνο, που υπήρχε στη συμφωνία που έγινε τον περασμένο χειμώνα, και το έκανε πράξη καθώς ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ικανοποίησε με την παρουσία του. Πρέπει να σημειωθεί, ότι η Ντε Γκράαφτσαπ παρότι την στιγμή της διακοπής κατείχε την δεύτερη θέση, αποφασίστηκε να μην ανέβει, όπως και η Καμπούρ.

«Ο Γιάννης μας έδειξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ισπανία ότι ήθελε να παίξει για την Ντε Γκράαφτσαπ. Η αλληλεπίδραση που είχε με τους συμπαίκτες του, το προσωπικό και τους οπαδούς ήταν από την αρχή καλή. Το όνειρό του να αγωνιστεί στην Eredivisie «έσβησε» την περασμένη εβδομάδα. Παρ ‘όλα αυτά, γύρισε πάλι το διακόπτη και είπε, θα μείνω ένα χρόνο ακόμη για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει την άνοδο την επόμενη σεζόν. Είμαστε ευτυχείς που περνάει καλά εδώ και πιστεύει στον στόχο μας», είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ολλανδικής ομάδας, Πίτερ Χόφστιντ.

«Από την αρχή ένιωθα σαν στο σπίτι μου στην Ντε Γκράαφτσαπ. Την ομάδα και τους φιλάθλους. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς τελείωσε αυτή η σεζόν για εμάς και είμαι ακόμα θυμωμένος. Αλλά θα μετατρέψουμε αυτή την απογοήτευση σε μια καλά λαδωμένη μηχανή όλοι μαζί. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να πετύχω την άνοδο με αυτόν τον σύλλογο. Θα παραμείνω σε φόρμα στην Ελλάδα προς το παρόν, αλλά θα χαρώ να επιστρέψω», τόνισε από την πλευρά του ο Μυστακίδης.

πηγή: metrosport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This