Επιλογή Σελίδας



Είναι καιρός τώρα που ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζεται από το Αμβούργο. Κατά συνέπεια, για την γερμανική ομάδα λίγη σημασία έχει πού και πώς θα προπονείται πλέον ο Ελληνας αμυντικός.

Πιθανόν, η σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας για άδεια στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να προπονείται με τον ΠΑΟΚ, να κρύβει μία σκέψη του ίδιου του παίκτη που δεν αποκλείεται να έχει μεταφερθεί και σε ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ωστόσο, αυτό που μετρά και είναι δεδομένο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑ αίτημα δεν έχει πάει (μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου τουλάχιστον) στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να δοθεί το ΟΚ για συμμετοχή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στις προπονήσεις.

Ακόμη, όμως, κι αν κάτι τέτοιο συμβεί, μάλλον είναι απίθανο να ανάψει το «πράσινο φως». Κι αυτό δεν αφορά προσωπικά στον Παπαδόπουλο, αλλά σε έναν ξεκάθαρο κανόνα που έχουν στο μυαλό τους οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ: «Δεν γίνεται την ώρα που προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ να δεχθούμε να μπει μέσα στην ομάδα μας κάποιος ποδοσφαιριστής που δεν είναι ήδη κομμάτι της».

πηγή: metrosport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This