Επιλογή Σελίδας



Με ανακοίνωση του μέσω των social media του ο πολύπειρος χαφ Αλέξανδρος Τζιόλης, παίκτης με θητεία σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών.

Η τελευταία του ομάδα ήταν το 2019 στην Σαουδική Αραβία. Στα 35 του χρόνια ο Τζιόλης έχει παίξει – εκτός από την Ελλάδα όπου μεταξύ άλλων είχε θητεία σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – σε Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Σκωτία, Τουρκία και Σαουδική Αραβία. Με την Εθνική Ελλάδας είχε 75 συμμετοχές ενώ έχει πάρει τίτλους σε Ελλάδα, Γερμανία και Κύπρο. Επίσης έπαιξε και σε ευρωπαϊκό τελικό με τη Βέρντερ Βρέμης.

Το ποστάρισμά του:

“Ο πιτσιρικάς που, μαγεμένος από τη μπάλα, ονειρευόταν να παίξει ποδόσφαιρο μεγάλωσε. Έγινε επαγγελματίας, είχε την τύχη να εκπληρώσει τους στόχους του, να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μεγάλες διοργανώσεις, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κορυφαίο επίπεδο, να κερδίσει τίτλους.

Πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν’ αφήσω μέσα μου μια διαδρομή και να ξεκινήσω μια νέα. Με νέες προκλήσεις. Σταματάω την καριέρα μου γεμάτος παραστάσεις, αλλά όχι χορτασμένος. Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στη ντουλάπα. Η οπτική αλλάζει. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ποτέ”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This