Επιλογή Σελίδας


Ήταν το έτος 2011 όταν ο έμπειρος και διεθνής χαφ είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό αλλά τελικώς συνέχισε την καριέρα του στην Ισπανία.

Ήταν το καλοκαίρι του 2011 όταν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε το «πράσινο φως» στον Γιάννη Βρέντζο για την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Μία σεζόν όπου τότε ο έμπειρος χαφ είχε προηγουμένως αγωνιστεί στην Ιταλία.

Ο Τζιόλης επρόκειτο να αποκτηθεί ως μία εναλλακτική για τον χώρο του κέντρου των Πειραιωτών και είχε βρεθεί μία ανάσα από το να κλείσει στον Ολυμπιακό. Εν τέλει όμως συνέχισε την καριέρα του στην Ισπανία και την ομάδα της Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Μάλιστα τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς μιλώντας στο «Present Days» ο Τζιόλης είχε επιβεβαιώσει το θέμα: «Το καλοκαίρι, όντως είχαν γίνει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω τους λόγους που δεν συνεργαστήκαμε. Σημασία έχει ότι δεν ξαναγύρισα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Μόνο το ότι ήμασταν αρκετά κοντά…». Nα θυμίσουμε πως το Σάββατο ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε γνωστό ότι σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 35 ετών.

πηγή: gazzetta.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This