Επιλογή Σελίδας



Του Νίκου Μποζιονέλου

Το ESPN έχει ήδη δρομολογήσει ένα ακόμα αθλητικό ντοκιμαντέρ μετά την τεράστια επιτυχία του The Last Dance. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής θα είναι ο εν ενεργεία μύθος του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady, ένας αθλητής που θεωρείται από τους κορυφαίους -αν όχι ο κορυφαίος- στην ιστορία του NFL.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η σειρά ντοκιμαντέρ για τον μυθικό quarterback που αποχώρησε πρόσφατα από τους New England Patriots μετά από 20 σεζόν, με προορισμό τους Tampa Bay Buccaneers, θα αποτελείται από 9 επεισόδια. Την παραγωγή τους θα έχει η Gotham Chopra’s Religion of Sports και η νεοσύσταση εταιρεία του ίδιου του Brady, 199 Productions. O τίτλος του ντοκιμαντέρ θα είναι Man in the Arena. Η ιστορία του θα περιλαμβάνει κάποιες άγνωστες ιστορίες από τα πρώτα βήματα του Brady στον πρωταθλητισμό μέχρι τις κορυφαίες στιγμές του – σε αυτές ασφαλώς θα υπάρχουν οι 9 εμφανίσεις του σε Super Bowl.

Το Man in the Arena θα φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Gotham Chopra και αναμένεται να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2021. “Εννιά εμφανίσεις σε Super Bowl τα τελευταία 20 χρόνια δεν είναι καθόλου μικρό επίτευγμα. Ίσως να μην το πλησιάσει ποτέ, κανείς άλλος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τον Tom Brady πάνω στις στιγμές που καθόρισαν την πορεία του” αναφέρει σχετικά ο Connor Schell, executive producer της σειρά ντοκιμαντέρ 30 for 30 του ESPN, με τον ίδιο τον Brady να συμπληρώνει από την πλευρά του πως “ο Gotham Chopra είναι ένας ικανότατος δημιουργός και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιάσει την ιστορία με μοναδικό τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η 199 Productions θα συνεργαστεί με το ESPN. Ανυπομονώ να μοιραστώ τόσα πολλά πράγματα με τον κόσμο”.

Πηγή: Digital TV Info

Pin It on Pinterest

Shares
Share This