Επιλογή Σελίδας



Σχετικά με την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στα πρωταθλήματα τοποθετήθηκε ο Νίκος Τοπούζης, μέσα από σχετική δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο.

Ο κατερινιώτης πρώην καλαθοσφαιριστής, συνδέει την απόφαση για αύξηση των ομάδων στις εθνικές κατηγορίες με τις επικείμενες εκλογές στην Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θεωρώντας ότι έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους, τονίζοντας ότι μόνο υποβάθμιση μπορεί να επιφέρει η απόφαση αυτή.

Αναλυτικά:

“Τσοβόλα δώσ’ τα όλα!!

Εκατόν τριάντα έξι ομάδες σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Στον βωμό της μικροπολιτικής, να εκλεγούν ξανά οι επί τριάντα πέντε χρόνια αιώνιοι πρόεδροι Ομοσπονδίας/Ενώσεων, χαράχτηκε στρατηγική καμμένης γης…

Ο παλαιοκομματισμός, αυτός που κατέστρεψε την Ελλάδα, σε πλήρη εφαρμογή και στο άθλημα που αγαπάμε. Που θα βρεθούν στην αγορά τόσα χρήματα; Πόση υποβάθμιση να αντέξει το άθλημα μας;

Είμαι τόσο σκληρός στους χαρακτηρισμούς μου επειδή ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου. Και ας ήξερα ότι θα μου κοστίσει. Επειδή το μπάσκετ πρέπει να το υπηρετούμε και όχι το αντίθετο!

Υπομονή μπασκετόπαιδα. Η αυριανή μέρα ίσως είναι καλύτερη…”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This