Επιλογή Σελίδας



Η οικογένεια Μπουμπουλέντρα έχει συνδέσει όσο λίγες τη διαδρομή της με το μπάσκετ της πόλης.

Ο Μιχάλης Μπουμπουλέντρας ήταν μέλος της ομάδας του Πιερικού της δεκαετίας του ’80 και συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ιστορικής διαδρομής εκείνης της μεγάλης φουρνιάς αθλητών.

Από το 1980 και για 20 χρόνια ήταν ενεργός αθλητής του Πιερικού, ενώ φόρεσε το εθνόσημο με την Εθνική Εφήβων και Ελπίδων. Η μεγαλύτερη στιγμή του στις Εθνικές ομάδες ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα με το μπάσκετ, πήρε το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και μετά την αθλητική του καριέρα διετέλεσε προπονητής στον Πιερικό για μια δεκαετία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Άξια -μπασκετική- διάδοχος της οικογένειας είναι ο κόρη του Εριάννα, η οποία είναι βασικό μέλος της ομάδας του Πιερικού Αρχέλαου στην πορεία της στην Α’2 γυναικών τα 4 τελευταία χρόνια.

Εκτός από την παρουσία της στις Εθνικές κατηγορίες, η νεαρή αθλήτρια έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ ώς νεάνιδα, είναι πρωταθλήτρια κορασίδων και έχει 2 συμμετοχές με τον σύλλογο στην πιο μεγάλη στιγμή για το αναπτυξιακό πρόγραμμα κοριτσιών με την συμμετοχή της σε 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα το 2018 (6η Πανελλήνια θέση) και το 2019 (5η Πανελλήνια Θέση).

Αυτό που διακρίνει την Εριάννα είναι η προσήλωση στους στόχους που βάζει, καθώς την φετινή χρονιά συνδύασε με επιτυχία τις αθλητικές υποχρεώσεις της μαζί με το βαρύ πρόγραμμα όλων των μαθητών της 3η λυκείου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες

Pin It on Pinterest

Shares
Share This