Επιλογή Σελίδας



Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο δίμηνο στον καλαθοσφαιρικό κόσμο της νότιας Πιερίας, η οποία θα συζητηθεί, με τη σημερινή η σχετική δημοσίευση σε κοινωνικό δίκτυο, η οποία αναφέρει: “Οι ζυμώσεις για κάτι δυνατό στο μπάσκετ της νότιας Πιερίας προχωρούν. Έρχονται εξελίξεις…”, να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας.

Οι τρεις σύλλογοι της περιοχής (Βαφύρας, Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς και Αναγέννηση Λιτοχώρου) δείχνουν να εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο το νεκρό χρονικό διάστημα της καραντίνας, θέτοντας τα θεμέλια για μία κίνηση η οποία θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για όλους τους συλλόγους, ανά την επικράτεια, οι οποίοι εδρεύουν στον ίδιο Δήμο.

Έχοντας κοινό όραμα την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αθλήματος στην περιοχή και με την αρωγή και θετική στάση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δίου Ολύμπου, ένωσαν τις ιδέες τους, φαίνεται να έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τους τυχόν εγωισμούς και “μικροσυλλογικά” συμφέροντα και να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις όντας σε καλό δρόμο για την επίτευξη μίας συνεργασίας η οποία μόνο κερδισμένους θα έχει και θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Άλλωστε η θέση του γράφοντα είναι γνωστή, και εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία, ό,τι η συγκεκριμένη λογική είναι μονόδρομος για τη δημιουργία ομάδων οι οποίες θα μπορέσουν να εμφανιστούν ισχυρές και να διεκδικήσουν το μέγιστο δυνατό, σε σχέση με τη δυναμική της κάθε περιοχής, με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα την αύξηση της δημοφιλίας του μπάσκετ, αλλά και των παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα.

Εκτός αυτού, ο Δήμος Δίου Ολύμπου εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο διενέργειας πληθώρας σχετικών με το άθλημα δράσεων, οι οποίες θα συμβάλουν και στην τόνωση της τουριστικής δραστηριότητας στη Νότια Πιερία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This