Επιλογή Σελίδας



Την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Ένινγκ εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης με δηλώσεις του στο Μetropolis 95.5 και την εκπομπή Στη Σέντρα:

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παραμονή του Μίκαελ Ένινγκ: «Είναι άκρως θετική η παραμονή του. Σαν να πήραμε το Κύπελλο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να συνεχίζεις με τον ίδιο προπονητή. Συνέχισε κάποια πράγματα και έδειξε το πρόσωπο της ανάκαμψης και της θετικότητας σε πολλά σημεία, και αγωνιστικά και σε λειτουργικό επίπεδο, μαζί με τη συνεργασία των Χαριστέα και Καρυπίδη. Είναι μια εξέλιξη που δίνει την αισιοδοξία για κάτι διαφορετικό τη νέα χρονιά. Προσβλέπω στο να γίνει πραγματικότητα αυτό που ακούγεται και να δώσει σημασία στα παιδιά των ακαδημιών. Θα δώσει, έτσι, μια άλλη λάμψη και ένα άλλο κίνητρο ώστε ο Άρης να αρχίσει να βγάζει και πάλι ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του».

Για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA: «Ευελπιστώ πως κι εκεί θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία για να αρθεί η τιμωρία και να δικαιωθεί ο Άρης, ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα γι’ αυτό που γίνεται. Έπρεπε να εφαρμοστούν καλύτερα και νωρίτερα οι νόμοι».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Ο Άρης έδειξε φέτος πράγματα με τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο οποίος δεν θα υπάρχει τώρα. Θα είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες να δείξουν ότι μπορούν χωρίς τον κόσμο. Και άδειο το γήπεδο θα τους δώσει δύναμη και οι παίκτες προσωπικότητες που διαθέτει θα δώσουν την ώθηση στην ομάδα για να τα καταφέρει».

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This