Επιλογή Σελίδας



Στην “οικογένεια” του Πιερικού επέστρεψε ο Ηλίας Μανίκας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Πόσοι θυμούνται, όμως, ότι ο 40χρονος πρώην επιθετικός είχε για λίγους μήνες τον ίδιο ρόλο και το 2015;

Πράγματι, η σεζόν 2014-2015 ήταν η τελευταία σε επαγγελματικό επίπεδο για τον Ηλία Μανίκα, ο οποίος αγωνίστηκε σε 8 αγώνες εκείνης της περιόδου με τον Πιερικό, στη Β’ Εθνική. Στις 4 Μαρτίου 2015 ανακοινωνόταν από την ΠΑΕ Πιερικός ότι “τα καθήκοντα του νέου Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας θα ασκεί από σήμερα και πέρα ο Ηλίας Μανίκας.

Ο Ηλίας Μανίκας που είναι γέννημα θρέμμα του Πιερικού τίμησε στους αγωνιστικούς χώρους την φανέλα της ομάδας, έχει ολοκληρωμένες απόψεις για το συγχρονο ποδόσφαιρο και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της ποδοσφαιρικής κοινωνίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

Ο Ηλίας Μανίκας είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Σαμολαδά.

Ωστόσο, η θητεία του Μανίκα στη θέση του τεχνικού διευθυντή ήταν σύντομη μιας και εκείνη η χρονιά που ήταν η τελευταία έως σήμερα για τον Πιερικό στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκε εφιαλτικά με την απόσυρση της ομάδας από τα πλέι άουτ και τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Μανίκας επέστρεψε στο χορτάρι, φορώντας τη φανέλα του ΓΑΣ Σβορώνου στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, κάτι που έκανε και μετέπειτα, στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στον Δία Δίου ο οποίος ήταν και ο τελευταίος “σταθμός” της καριέρας του.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This