Επιλογή Σελίδας



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις προσπάθειες των ομάδων και αναγνωρίζοντας τους κόπους και τις προσπάθειες αθλητών-τριων και προπονητών-τριων αφού έλαβε υπόψη τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (20/5/20) αποφάσισε, ομόφωνα, την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της.

Επίσης αποφάσισε  ότι για την τελική κατάταξη των ομάδων στα πρωταθλήματα αγωνιστικής περιόδου 2019-20, θα ληφθεί υπόψη ο βαθμολογικός πίνακας  την στιγμή της απόφασης διακοπής του κάθε πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά αποφάσισε:

Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών πρωταθλητής ανακηρύσσεται η ομάδα ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας και αποκτά το δικαίωμα ανόδου, είτε απευθείας είτε μέσω της συμμετοχής του στο ειδικό τουρνουά ανόδου, στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών.

Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών πρωταθλητής ανακηρύσσεται η ομάδα ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας και δικαίωμα ανόδου, είτε απευθείας είτε μέσω της συμμετοχής του στο ειδικό τουρνουά ανόδου,  στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Στην Τοπική κατηγορία Γυναικών πρωταθλήτρια  ομάδα ανακηρύσσεται ο ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης.

Στο πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 πρωταθλητής ανακηρύσσεται η ομάδα ΣΦΚ Πιερικός και αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (εάν αυτή διεξαχθεί από την ΕΟΠΕ).

Το πρωτάθλημα Αγοριών Κ17 διακόπτεται οριστικά και δεν θα υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή.

Το πρωτάθλημα Κοριτσιών  Κ16 διακόπτεται οριστικά και δεν θα υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή. 

Τα πρωταθλήματα Αγοριών Κ21, Κοριτσιών Κ21 και Αγοριών Κ18 έχουν ολοκληρωθεί κανονικά και πρωταθλητές έχουν αναδειχθεί οι εξής :

  • Αγόρια Κ21: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
  • Κορίτσια Κ20: ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης
  • Αγόρια Κ18: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This