Επιλογή Σελίδας



Παρελθόν από την ΑΓΕ Πιερίας αποτελεί ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο 38χρονος guard, αποχωρεί από την ομάδα της Κατερίνης μετά από τριάμισι χρόνια, περίοδος κατά την οποία η ΑΓΕ Πιερίας κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο σε επίπεδο ανδρών, καθώς στέφθηκε κυπελλούχος ΕΚΑΣΚΕΜ την περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, ενώ στο πρωτάθλημα ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του, σημειώνοντας 329 πόντους και πέμπτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν πρώτος και στη λίστα με τις εύστοχες προσπάθειες τριών πόντων (56).

Μέσα από σχετική τους επιστολή, ευχαριστεί τον προπονητή του, Γιώργο Χρυσανθόπουλο και όλους τους συμπαίκτες του για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν στην ΑΓΕ Πιερίας, προαναγγέλλοντας το επόμενο βήμα της καριέρας του, το οποίο θα σχετίζεται με το Olympus Basketball Programme.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Βαφύρα, ενώ θα έχει και ρόλο προπονητή στην Ακαδημία της Αναγέννησης Λιτόχωρου.

Το ευχαριστήριο του Κώστα Παπαδόπουλου:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Χρυσανθόπουλο και όλους τους συμπαίκτες μου που συνεργάστηκα τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος κλείνει και κλείνει επιτυχώς, με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ. Εύχομαι σε όλη την ΑΓΕ Πιερίας 2011 καλή συνέχεια. Να ξέρουν ότι στις παρυφές του Ολύμπου έχουν έναν φίλο…

Και στο βάθος Olympus Basketball Programme”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This