Επιλογή Σελίδας



Ενισχύεται ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάκης Μπούζας, καθώς τρία νέα πρόσωπα προστέθηκαν στη διοίκηση του, ενώ μέσω σχετικής ανακοίνωσης τοποθετήθηκε και σχετικά με το Olympus Basketball Programme, το οποίο αρχικά φαίνεται να περιορίζεται σε επίπεδο ακαδημιών, με τις συζητήσεις της επέκτασής του και σε ότι αφορά τα ανδρικά τμήματα να συνεχίζονται με σκοπό να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια και να αποκτήσει ολοκληρωμένη μορφή.

Η ανακοίνωση:

“Κίνηση ενίσχυσης στο διοικητικό του κομμάτι για την ομάδα μας, μιας και χθες προστέθηκαν νέα μέλη, που με την δυναμική τους παρουσία στα κοινά θα δώσουν νέα δύναμη και πνοή στον Μέγα Αλέξανδρο.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τους κ. Γελαδάρη Κωνσταντίνο, Ατσαβέ Γεώργιο και Παπαμιχαήλ Αθανάσιο και τους ευχόμαστε καλή και επιτυχημένη πορεία στον σύλλογό μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, γιατί πολλοί ρωτάτε και περισσότεροι ακόμη βιάζεστε να κρίνετε για την κίνηση συνεργασίας με τους δύο ακόμη συλλόγους της νότιας Πιερίας -Αναγέννησης Λιτόχωρου και Βαφύρα- ότι η συνεργασία είναι σε επίπεδο ακαδημιών αρχικά και ίσως υπάρξει η προοπτική αν βρεθεί η χρυσή τομή και ξεπεραστούν κάποια εμπόδια, να δημιουργηθεί και ένα ανδρικό τμήμα.

Όλα αυτά βέβαια είναι σε αρχικό και πειραματικό στάδιο. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, είμαστε εδώ δυναμικά για τον σύλλογο μας και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε να γίνει η ομάδα μας μεγάλη και πρότυπο για όλους.

Υ.Γ: Γήπεδο στον Μέγα Αλέξανδρο”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This