Επιλογή Σελίδας

Και πάλι ντέρμπι

Και σε Cosmote TV και σε Nova υπάρχουν και αυτή την εβδομάδα ντέρμπι και… ντέρμπι. Η δράση στην Premier League ξεκινά το Σάββατο στις 14:30 με το Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι από το Cosmote Sport 1. Την Κυριακή στις 18:00 παίζουν Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ, live από το Cosmote Sport 1 και τη Δευτέρα στις 22:00 παίζουν Εβερτον – Λίβερπουλ, στο μεγάλο ντέρμπι του λιμανιού, από το Cosmote Sport 1.

Στη Ligue 1, δεσπόζει το Μονακό – Λιόν την Κυριακή στις 21:45 από Novasports 2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Στη Serie A δεσπόζει το Σαββατόβραδο στις 21:45 το ντέρμπι κορυφής Γιουβέντους – Ρόμα από το Cosmote Sport 1 και στην Primera Division, την Κυριακή στις 21:45, το Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ από το Cosmote Sport 2.

Υπάρχει και… στέψη: τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, την Κυριακή στις 12:30, Ρεάλ Μαδρίτης – Κασίμα Αντλερς, live από το Cosmote Sport 8.

Super League

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, τους οκτώ αγώνες της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων.

Για τις Ακαδημίες

Εδώ και περίπου δύο μήνες μία νέα προσπάθεια έχει ξεκινήσει στον διαδικτυακό κόσμο, με αντικείμενο τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τις ακαδημίες των ομάδων. Ένας ευαίσθητος, αλλά και… αδικημένος τομέας, με τον οποίο το newsacademies.gr ασχολείται καθημερινά με ειδήσεις και θέματα των σωματείων όλης της Ελλάδας, από τη Superleague μέχρι και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Α2 Μπάσκετ…

…και αυτό το Σάββατο σε live streaming στο eurohoops.net που θα μεταδώσει τα εκτός έδρας ματς των πρωτοπόρων της βαθμολογίας (αμφότερα στις 17:00): Αμύντας – Πανιώνιος και ΑΕΛ – Ηρακλής.

Traction με Μαγγίρα

Στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, διάλεξε από έναν στόλο Peugeot 3008, εκείνο που της έκανε το πιο διακριτικό φλερτ στο “Traction” την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 16.00. Στην διάρκεια της παρουσίασης ξεναγήθηκε από τον Κώστα Στεφανή στο εντυπωσιακό i-Cockpit 2ης γενιάς ενώ γνώρισε και το νέο εξελιγμένο σύστημα Grip Control, που επιτρέπει στο 3008 να κινείται ευκολότερα σε όλες τις συνθήκες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This