Επιλογή Σελίδας




Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, παίρνει τον λόγο στην πρώτη πανηγυρική έκτακτη συνεδρίαση της νέας εποχής του Πιερικού στις επαγγελματικές κατηγορίες. Με το βλέμμα και τη σκέψη στο αύριο της ομάδας, εκτός κειμένου, με καυστικές ατάκες, στοιχεία και οικονομικά δεδομένα, αμέτρητους δημοσιογραφικά τίτλους και ειδήσεις, με συναισθηματικές πινελιές αλλά χωρίς γωνίες, έθεσε σε αδρές αλλά χαρακτηριστικές γραμμές το περίγραμμα της νέας εποχής, με τον ίδιο… εκτός αλλά πάντα στην πρώτη γραμμή.

Highlights: “Έγιναν απ’ όλες τις διοικήσεις φιλότιμες προσπάθειες. Κανένας μα κανένας δεν μπήκε μπροστά στον Πιερικό για να γίνει κάποιος, γιατί όλοι είμαστε κάποιοι. Το κάναμε όλοι από αγάπη για τον Πιερικό. Εγώ το αποδεικνύω χρόνια, με όλα τα σωματεία και όλους τους συλλόγους”

“Αν θέλετε ο Πιερικός, όπως τον λέτε και τον φαντάζεστε, να πρωταγωνιστήσει, πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, όπως κάναμε εμείς οι πέντε-έξι”

“Η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν πλήρωνε τους παίκτες και δεν μπορούσαμε να κάνουμε ομάδα”

“Αν δεν κάνουμε ταμείο φέτος, αν δεν πρωταγωνιστήσει ο Πιερικός, θα ξεφτιλιστούμε του χρόνου”

“Το ζητούμενο είναι το οικονομικό. Ένας απ’ αυτούς που πονάνε την ομάδα και θα βάλουν πλάτη και φέτος είμαι κι εγώ, χωρίς να μετέχω πουθενά και χωρίς ν’ αξιώνω τίποτα από τον Πιερικό”

“Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που ο Πιερικός θα δουλέψει με παιδιά από την Κατερίνη, άρα θα πληρώσουμε τα δικά μας παιδιά. Θα πάρουμε όσο το δυνατόν λιγότερους ξένους παίκτες, τους οποίους πέρσι χρυσοπληρώσαμε και σε ενοίκια και σε φαγητό”

“Πέρσι κόβαμε 25, 30 και 40 εισιτήρια και αυτό είναι τραγικό. Κάποιοι δεν ήθελαν τη Διοίκηση, δεν ήθελαν τον Δήμαρχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει”

“Το καλό της ομάδας φαίνεται το θέλουν λίγοι”

“Ο Παυσανίας Παπανικολάου, ο πρώην Διευθυντής της ΕΠΟ, θ’ αναλάβει τα οικονομικά του Πιερικού”

“Η διαχείριση θα γίνει. Θα είμαι το άγρυπνο μάτι του Πιερικού. Δεν πρόκειται ν’ αφήσω κανέναν ν’ αμαυρώσει ξανά το όνομα του Πιερικού. Δεν πρόκειται ν’ αφήσω κανέναν να παίξει παιχνίδι στην πλάτη του Πιερικού”

“Για να σταματήσει αυτή η εσωστρέφεια και η απογοήτευση, πρέπει να σταματήσετε ν’ ασχολείστε με πράγματα ποταπά. Ασχοληθείτε με ουσιαστικά. Φέρτε μου όλοι από έναν χορηγό στο γήπεδο. Φέρτε μου όλοι από μία ταμπέλα”

“Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει με κόσμο”

“Είμαστε στο σταυροδρόμι για να συνεχίσουμε να είμαστε στη Β’ κατηγορία, τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια και μετά η ομάδα να κάνουμε το μεγάλο άλμα ν’ ανέβει στη μεγαλύτερη κατηγορία”

“Μέχρι τον Οκτώβριο η ομάδα θα χρειαστεί 100.000 ευρώ”

“Θα είμαι δίπλα στον Πιερικό. Όποιος τολμήσει να βάλει χέρι, θα με βρει μπροστά του. Είτε στοίχημα είτε οτιδήποτε άλλο. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Καθαρά και ξάστερα. Το λέω προς κάθε κατεύθυνση και σε όποιον μπει στη διοίκηση, θα του κόψω τον κ@@@ και ας γράφουν οι κάμερες, δε μ’ ενδιαφέρει”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This