Επιλογή Σελίδας



Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος των Ίκαρων Γιαννιτσών, Βαγγέλης Γραμματικού, προς τον συμπολίτη Μέγα Αλέξανδρο για την επιστροφή του στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ανακοίνωση:

“Θα ήθελα εκπροσωπώντας και επίσημα του Ίκαρους Γιαννιτσών να συγχαρώ τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών για την επάνοδο του στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η δύσκολη απόφαση να στηρίξω την άνοδο της ομάδας μας Ίκαρων Γιαννιτσών στην Γ’ Εθνική συνετέλεσε κατά ένα τρόπο στην άνοδο και του Μέγα Αλεξάνδρου ως τέταρτης καλύτερης ομάδας της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αισθάνομαι ότι η ενεργή ενασχόληση μου διοικητικά με το μπάσκετ για λογαριασμό των Ίκαρων Γιαννιτσών έχει ευεργετικές συνέπειες για το μπάσκετ του Δήμου Πέλλας, αφού για πρώτη φορά θα έχει συγχρόνως μια ομάδα στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ και τους Ίκαρους Γιαννιτσών στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Εύχομαι καλή αγωνιστική χρόνια και η οποία αντιπαλότητα να μείνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου όταν θα συναντιούνται τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών των δύο ομάδων.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να σημειώσω ότι η ενασχόληση μου διοικητικά οφείλεται στην διαχρονική αγάπη μου για το άθλημα μια αγάπη που φώλιασε μέσα μου σαν μικρόβιο μια Κυριακή σαν αυτή πριν από τριάντα τρία χρόνια.

Πρόεδρος Ικάρων Γιαννιτσών
Γραμματικού Βαγγέλης”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This