Επιλογή Σελίδας



Ο Ανδρέας Οκλαλιώτης θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των Ίκαρων Γιαννιτσών, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας και θα αναλάβει να την καθοδηγήσει στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

“Είναι βασική αρχή της διοίκησης της ομάδας μας ότι η ανάπτυξη και η βελτίωση των αθλητών και του μπάσκετ σε μια περιοχή προϋποθέτει την παρουσία στην ομάδα ανθρώπων, που έχουν τεχνογνωσία και παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο.

Με αυτή την φιλοσοφία πορευόμαστε τα τελευταία χρόνια και για αυτό η ομάδα κάνει κάθε χρόνο σημαντικά βήματα προόδου και οι αθλητές της βελτιώνουν συνεχώς τις δεξιότητες τους.

Πιστεύουμε ότι μοναδική συνταγή επιτυχίας για την ανάπτυξη του αθλήματος σε μια περιοχή και την ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών αθλητών μιας ομάδας, είναι η παρουσία ενός προπονητή με γνώσεις, αθλητών εγνωσμένης αξίας, καθώς και η συμμετοχή σε μια κατηγορία όπου υπάρχει προβολή του δημοφιλούς αθλήματος και σημαντικός ανταγωνισμός.

Ο προπονητής που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα μας στα μονοπάτια της Γ´ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, συμμερίζεται τη φιλοσοφία της ομάδας έχει όρεξη για δουλειά γνώση του αθλήματος και φιλοδοξίες.

Έτσι οι Ικαροι Γιαννιτσων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι προπονητής της αντρικής εφηβικής και παιδικής ομάδας για την σεζόν 2020-2021 θα είναι ο κύριος Οκλαλιώτης Ανδρέας.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής του παιδικού τμήματος της ομάδας μας, με σπουδαία δουλειά και πετυχημένα αποτελέσματα.

Έχει διατελέσει προπονητής μεταξύ άλλων στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης, στην Χαλκηδόνα και την Αλεξάνδρεια με παρουσία στην Β´ και Γ´ εθνική κατηγορία και πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δ.Σ Ίκαροι Γιαννιτσών”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This