Επιλογή Σελίδας



Παίκτες των Αετών Βέροιας θα είναι και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αργύρης Γαβριηλίδης και ο Μάκης Ιωσηφίδης, όπως έκανε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης η σύλλογος της Ημαθίας.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή των δύο αρχηγών της ομάδας για ακόμη έναν χρόνο.

Οι Μάκης Ιωσηφίδης και Αργύρης Γαβριηλίδης, οι “παλαιότεροι” πλέον αθλητές των Αετών θα συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθεια των “ασπρόμαυρων” στη Γ Εθνική.

Για τον πρώτο δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς…μιλά το παλμαρέ κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Βρίσκεται στην ομάδα από την ίδρυση της και αποτελεί (εκ των πραγμάτων) έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πορείας μέχρι τις εθνικές κατηγορίες.

Ο 41χρονος (20/07/1979) guard είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια αλλά και από τους ανθρώπους που βοηθά σημαντικά με την εμπειρία του στα τμήματα υποδομής, έχοντας υπό τις οδηγίες του το Τμήμα Μίνι Αγοριών.

Ο Αργύρης Γαβριηλίδης (04/11/2001, guard) είναι το…πουλέν της ομάδας και ο νεότερος αθλητής του ρόστερ. Σπουδάζει στο Τμήμα Πληφορορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και μπορεί άνετα να συνδυάζει το μπάσκετ με την εκπαίδευση, για το λόγο αυτό έχει κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές καλή δύναμη για την επόμενη σεζόν, πολλές επιτυχίες και ατομικές διακρίσεις!”

Παραμένουν στους Αετούς Βέροιας οι Μάκης Ιωσηφίδης και Αργύρης Γαβριηλίδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This