Επιλογή Σελίδας



Την αποχώρηση από την προεδρία του συλλόγου του Νίκου Μπογιατζή έκανε γνωστή ο Αιγινιακός, μέσα από σχετική ανακοίνωση.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας της βόρειας Πιερίας, ο οποίος μετρά περισσότερα από τριάντα τέσσερα χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με τον Αιγινιακό, παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον Βασίλη Λεωνίδη να αναλαμβάνει χρέη προέδρου μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ Αιγινιακός:

“Αγαπητοί φίλοι του ΑΟΚ Αιγινιακός,

εδώ και λίγες μέρες το σύνολο της κοινωνίας μας προσπαθεί να επιστρέψει, σε όσο το δυνατό κανονικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας τις οδυνηρές συνέπειες του Covid – 19.Μέσα σε ένα τόσο δυσμενές κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι όποιες αλλαγές πραγματοποιούνται χρειάζονται προσοχή και σύνεση.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αιγινίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα υπέρ της πρότασης του κ. Μπογιατζή Νικολάου για αποχώρηση από τη θέση του Προέδρου του συλλόγου (όχι με τη μορφή παραίτησης), αλλά μέσα από μια μεταβατική διαδικασία μέχρι το τέλος της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνεχής ενασχόληση του κ. Μπογιατζή για περισσότερα από 34 έτη με τα διοικητικά του συλλόγου επέφερε την κόπωση (τόσο σωματική όσο και ψυχολογική). Η αδιάλειπτη παρουσία του ακόμη και στα «πέτρινα χρόνια» κράτησε τον σύλλογο ψηλά στην συνείδηση των φιλάθλων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Έχοντας επέλθει ο κορεσμός και ύστερα από συζήτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε ότι τυπικά χρέη Προέδρου θα εκτελεί το νυν μέλος κ. Λεωνίδης Βασίλειος πλαισιωμένος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η παρουσία του κ. Μπογιατζή θα εξακολουθεί να είναι ενεργή χρησιμοποιώντας την εμπειρία, τις γνώσεις και τις γνωριμίες του από τη θέση του απλού μέλους.

Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα σε μια χρονική περίοδο ανασφάλειας και πολλών ιδιαιτεροτήτων. Υπάρχει όμως διάθεση και πολύ καλό κλίμα στο σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου με ένα βασικό στόχο: τη βελτίωση του συλλόγου (με μικρά και σταθερά βήματα) τόσο σε αθλητικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητα και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This