Επιλογή Σελίδας



Το τέλος της συνεργασίας του Βαφύρα με τον Παναγιώτη Μαρινόπουλο ήρθε σήμερα το πρωί. Ο Γιώτης ενημέρωσε πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν και πως το πιθανότερο είναι πως θα κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια.

Συγκεκριμένα είπε:

“Οι υποχρεώσεις μου είναι πλέον πολλές και δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω την προσπάθεια της ομάδας. Δεν θέλω να κρεμάσω κανέναν και δεν θέλω να εκτεθώ, καθώς δυστυχώς από την προηγούμενη σεζόν δεν κατάφερα να είμαι τόσο πιστός στις υποχρεώσεις όσο εγώ θα ήθελα. Είναι προτιμότερο να αδειάσω την θέση στο ρόστερ και να έρθει παίκτης που θα μπορεί να ανταποκριθεί. Δεν πρόκειται να παίξω κάπου αλλού. Δεν με πειράζουν ούτε οι αποστάσεις ούτε τίποτα άλλο. Απλά δεν μπορώ να ανταποκριθώ πλέον στο παιχνίδι. Σας ευχαριστώ όλους στον Βαφύρα”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Από την πλευρά της η διοίκηση του Βαφύρα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον Παναγιώτη Μαρινόπουλο για την συμμετοχή του για μία ακόμη φορά στην προσπάθεια του Βαφύρα μας. Μακάρι οι καταστάσεις στην καθημερινότητά του να ήταν καταλληλότερες και να τον είχαμε και φέτος μαζί μας. Θα μας λείψει ο χαρακτήρας του, το ήθος του, η προσωπικότητά του, η αγωνιστικότητά του καθώς και η προσφορά του στο παιχνίδι μας. Παναγιώτη καλή συνέχεια, να μας θεωρείς μέρος της ιστορία σου, όπως σε θεωρούμε και εμείς”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This