Επιλογή Σελίδας


Νταβίντ Λουίζ, μια αρχοντική φιγούρα που μπορείς να αποθεώσεις, αλλά και να… μισήσεις!

Top 6: Οι γκάφες του Νταβίντ Λουίζ! (vids)

Σίγουρα, δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, μάλλον δεν είναι ούτε ο καλύτερος αμυντικός της δικής του ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο πιο cool αμυντικός! Οσοι τον παρακολουθούν θα τον συμπαθήσουν, εκτός αν είναι φίλοι της… Άρσεναλ. Οι αντιδράσεις του στην αναμέτρηση με τη Σίτι έφεραν στο φως την… πληγή των 8 εκατ. λιρών! «Οι άνθρωποι συχνά μιλάνε για την εμπειρία. Μερικές φορές νομίζω πως είναι πολύ υπερεκτιμημένη. Στην πραγματικότητα έχει να κάνει με το πόσο καλός είσαι. Δεν παίζει ρόλο πόσο χρονών είσαι. Ο Νταβίντ Λουίζ, δεν είναι αρκετά καλός για την Αρσεναλ» είπε ο Κάραχερ και δεν τον αδικεί κανείς…  Πάμε να δούμε έξι γκάφες του… coolest Νταβίντ Λουίζ!

Ο Σάρι τα... είδε όλα με τον Λουίζ!

6. Ο Σάρι τα… είδε όλα με τον Λουίζ!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τον εμπιστεύθηκε στο ξεκίνημα του στον πάγκο της Τσέλσι, του έδωσε φανέλα βασικού, αλλά ο Βραζιλιάνος τον… πλήγωσε με τις εμφανίσεις του. Στα τέλη Νοεμβρίου, ο Νταβίντ Λουίζ ήταν… υπεύθυνος για το 64% των τερμάτων που δεχόταν η ομάδα του. Μπορεί ο ίδιος να μην το παραδεχόταν, ωστόσο τα 7 από τα 11 γκολ ήταν αποκλειστική του ευθύνη. Γκάφες με Νιουκάστλ, λάθη με Κάρντιφ, Γιουνάιτεντ, Πάλας και Τότεναμ στέρησαν βαθμούς κι έβγαλαν την Τσέλσι εκτός διεκδίκησης τίτλου. Ο Ιταλός αναγκάστηκε αν τελειώσει τη σεζόν μαζί του, αλλά ο Λάμπαρντ δεν δέχθηκε ποτέ να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Πέναλτι κάθε... 6.5 ματς!

5. Πέναλτι κάθε… 6.5 ματς!

Η παρουσία του στην Άρσεναλ… καταθλιπτική. Ο Νταβίντ Λουίζ δεν προσφέρει στους Gunners και προκαλεί πονοκεφάλους στον Μικέλ Αρτέτα. Ο Βραζιλιάνος βλέπει με… κιάλια τον καλό του εαυτό και από τη μια κόκκινη κάθε… 160 ματς, πλέον, αποβάλλεται ανα 13 παιχνίδια. Υπάρχουν και… χειρότερα, μιας και κάνει πέναλτι κάθε 6,5 ματς με τη φανέλα της Άρσεναλ.

​Όταν έβαλε… πλάτη στη Σαουθάμπτον

4. ​Όταν έβαλε… πλάτη στη Σαουθάμπτον

Νοέμβριος του 2019 και ο Λουίζ κάνει επική γκάφα, χωρίς ακόμα να έχει καταλάβει κανείς τι συνέβη… Στο πρώτο γκολ της Σαουθάμπτον εκτελείται γρήγορα ένα φάουλ από αριστερά και ο Νταβίντ Λουίζ δεν δίνει καμία… σημασία, έχει γυρίσει πλάτη στην εξέλιξη της φάσης με το σκεπτικό πως θα είχε χρόνο να οργανώσει κάπως τα μετόπισθεν… Δεν το έκανε ποτέ!

​Πάρτι Μπέρνλι με… οικοδεσπότη τον Λουίζ

3. ​Πάρτι Μπέρνλι με… οικοδεσπότη τον Λουίζ

Από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπέρνλι στο «Έμιρεϊτς», στην πρώτη του εμφάνιση με την Άρσεναλ στην Premier League έπειτα από δυο θητείες στην Τσέλσι, ο Λουίζ έδειξε… χαμένος.  Χάνει φάση από κόρνερ όπου δεν έχει να μαρκάρει κανέναν και απλά σηκώνει το χέρι για οφσάιντ βλέποντας αντίπαλο ν’ απειλεί με εξ επαφής κεφαλιά, χάνει τελείως τη φάση και στο γκολ του Μπαρνς, όπου… αρνείται πεισματικά να τρέξει έστω για ν’ ασκήσει πίεση.

​Ακόμα ψάχνει τους Reds…

2. ​Ακόμα ψάχνει τους Reds…

Κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», πάλι απλά… σηκώνει τα χέρια για να περάσει η μπάλα μπροστά του δίχως να έχει ιδέα πως ο Φιρμίνο παραμονεύει για να σκοράρει με προβολή. Κάνει άνω – κάτω την άμυνα με τη συμπεριφορά του. Κάνει το πέναλτι στον Σαλάχ τραβώντας τη φανέλα του Αιγύπτιου και έπειτα τον χάνει τελείως από πλάγια αριστερά, αφού ο Αιγύπτιος ήξερε ακριβώς πως να τον μπερδέψει.

 Ο... χειρότερος με τη Γουότφορντ

1. Ο… χειρότερος με τη Γουότφορντ

Οι «hornets» έκαναν 31 τελικές προσπάθειες για γκολ. Ο Λουίζ έφτανε πάντα δεύτερος στη μπάλα, κάτι που συνέβη και στο πέναλτι με τον Περέιρα. Άπλωσε το δεξί πόδι εκτός ισορροπίας για να σταματήσει την πορεία του Αργεντινού προς την περιοχή και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2. Ακόμα διαμαρτύρεται…

 

 

πηγή: planetfootball – gazzetta.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This