Επιλογή Σελίδας



Αρχηγός και υπαρχηγός παραμένουν στους Ίκαρους Γιαννιτσών. Πέτρος Μπογδάνης και Θόδωρος Ελευθεριάδης ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο κι έτσι θα φοούν την κίτρινη μπλε φανέλα και στην παρθενική χρονιά των Ικάρων στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

“Οι Ίκαροι Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Πέτρο Μπογδάνη καθώς και με τον υπαρχηγό Θεόδωρο Ελευθεριάδη. Οι δύο αθλητές από τα Γιαννιτσά που είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η πόλη μπασκετικά σε ατομικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, συμφώνησαν να βοηθήσουν την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών στην προσπάθεια της να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας στο οποίο θα συμμετάσχει την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Τους ευχόμαστε να είναι πάνω από όλα υγιείς για και να έχουμε μια πετυχημένη μπασκετική χρονιά”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γραμματικου δήλωσε:

«Δεν είναι μικρό πράγμα μια ομάδα να διαθέτει στο ρόστερ της δυο παιδιά από την πόλη που θα μπορούσαν να είναι βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Τους ευχαριστώ που με την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και το ήθος τους στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε για να αναπτύξουμε το μπασκετ στη περιοχή του Δήμου Πέλλας όλα αυτά τα χρόνια».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This