Επιλογή Σελίδας



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, στην αίθουσα συνελεύσεων της Ε.Π.Σ. Πιερίας, παρουσία του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πιερίας κο Τόκα Στέργιο, με επιτυχία η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πιερίας.

Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί επικοινωνία με όλα τα μέλη του συνδέσμου, προκειμένου να συμπληρωθεί το μητρώο μελών με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας των εγγεγραμμένων μελών, για να υπάρχει άμεση ενημέρωση για τα θέματα των προπονητών.

Καλούνται όλοι οι προπονητές που απέκτησαν τα τελευταία χρόνια δίπλωμα προπονητή UEFA, να εγγραφούν στον σύνδεσμο, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο Καλαϊτζίδη Στέλιο (κιν.6936553999, e-mail: s.kalaitzidis@isologismos-oe.gr). Τον επόμενο μήνα θα διοργανωθεί διαδικτυακό σεμινάριο για την ανανέωση της κάρτας τριετίας. Όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει ανάλογο σεμινάριο, να επικοινωνήσουν με τονΠρόεδρο Καλαϊτζίδη Στέλιο (κιν.6936553999, e-mail: s.kalaitzidis@isologismos-oe.gr) προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή. ​Όσοι έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν ανάλογο σεμινάριο, να φροντίσουν να καταθέσουν αίτηση στην ΕΠΣ Πιερίας προκειμένου να εκδοθεί η κάρτα.

Τέλος, τα μέλη ομόφωνα έδωσαν την εμπιστοσύνη τους στην ΕΕ να συνεχίσει την προσπάθεια της για την καλύτερη λειτουργία του Συνδέσμου.

Η κατανομή των αξιωμάτων της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΑΡΒΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΖΙΩΓΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΖΙΩΓΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
           Καλαϊτζίδης Στέλιος                              Σαββίδου Ανθούλα 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This