Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Ένα πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή Μαλούτα στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0, επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στον αγώνα του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Κατερίνης έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό για την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, έπεσε όμως επάνω στον Ημαθιώτη ρέφερι που με το “έτσι θέλω” στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσε άλλους δυο βαθμούς στον μέχρι τότε τραγικό Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος δε δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τη βαθμολογική διαφορά που τον χωρίζει από το “συγκρότημα” της Ανθούλας Σαββίδου. Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καμπερίδη στο 90′. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Κώστα Παναγίτσα στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00, στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Στο α’ μέρος το θέαμα ήταν οικτρό με τις…καλύτερες στιγμές να είναι δυο φάουλ του Νάκα για τον Αχιλλέα στο 26΄και στο 33′ που ήταν πολύ άστοχα, δυο φάουλ του Οικονόμου στο 21′ και στο 32′ που είχαν την ίδια ακριβώς τύχη και δυο κόρνερ για τον Ολυμπιακό στο 37′ και στο 40′ που έδιωξε με γροθιές ο Σαρρής.

Στο β’ μέρος ο Νάκας είχε ένα άστοχο πλασέ στο 61′ ενώ για τον Ολυμπιακό που ανέβασε την πίεσή του μετά το 60′, καταγράφηκαν απλά στα στατιστικά ένα φάουλ του Οικονόμου στο 63′ και ένα σουτ του Αναστασίου στο 68′. Στο 71′ το σουτ του Ηλιάδη ύστερα από φάουλ του Νάκα και απόκρουση των φιλοξενούμενων ήταν η σημαντικότερη στιγμή για τον Αχιλλέα ενώ οι Βολιώτες είχαν την πρώτη τους αξιόλογη φάση στο 76′ σε σουτ του Φλίγκου που κόντραρε στον Πετρουζέλη και πέρασε κόρνερ. Στο 86′ το σουτ του Ευθυμιάδη έφυγε ψηλά άουτ ενώ στο 90′ ο Καμπερίδης είδε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε τον Σταύρου που ξεχύθηκε στην αντεπίθεση μετά από κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τον Αχιλλέα.
Στο 92′ έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, με τον Μαλούτα να σφυρίζει πέναλτι για χέρι που μόνο αυτός είδε, ύστερα από κεφαλιά του προωθημένου τερματοφύλακα, Κατσούλη.
Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Οικονόμου και έδωσε το “τρίποντο” στους “ερυθρόλευκους” φέρνοντάς τους στην κορυφή ισόβαθμους με τον Απόλλωνα Λάρισας (έστω και με ένα ματς περισσότερο) και αφήνοντας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βοηθοί του Μαλούταη ήταν οι επίσης Ημαθιώτες Κεσεσίδης και Παπαδάκης.

Εκτός από την κόκκινη κάρτα του Καμπερίδη, κίτρινες κάρτες είδαν ο Παπαδόπουλος του Αχιλλέα και ο Ζώνας του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ανθούλα Σαββίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Πετρουζέλλης, Καμπερίδης, Ζώβληκας, Σιδηρόπουλος (84′ λ.τ. Δαδάκος), Νάκας, Μανίκας (74′ Βαταμίδης).
Ολυμπιακός Βόλου (Τίμος Καβακάς): Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης (72′ Δ. Κόκκας-90’+3′ Τέλλος), Ζώνας, Κωστόπουλος, Οικονόμου, Σταύρου, Δωματάς (84′ Α. Κόκας), Ευθυμιάδης, Αναστασίου, Φλίγκος.

advertisement_rain

φωτό: magnesiasports

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This