Επιλογή Σελίδας



Με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα στις 30 Ιουνίου θα ανοίξει η αυλαία του Final 4 της Volley League. Υπενθυμίζεται πως η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις δύο νίκες. Η έδρα θα είναι κοινή για όλες τις ομάδες.

Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στην τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των τεσσάρων ΤΑΑ που θα αγωνιστούν στην ημιτελική και τελική φάση των play offs παρουσία του προέδρου του Δ.Σ. Παντελή Ταρνατόρου και του νομικού συμβούλου της ΕΣΑΠ Χρήστου Ηλιάδη.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ να αρχίσουν 30 Ιουνίου με τον πρώτο αγώνα του ζευγαριού 1-4 (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου). Την 1 Ιουλίου θα γίνει ο πρώτος αγώνας του ζευγαριού 2-3 (Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.). Στις 2 Ιουλίου θα γίνει ο δεύτερος αγώνες του ζευγαριού 1-4 (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου). Την 3 Ιουλίου θα γίνει ο δεύτερος αγώνας του ζευγαριού 2-3 (Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.). Εφόσον χρειαστούν οι τρίτοι αγώνες θα γίνουν στις 4 Ιουλίου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου) και 5 Ιουλίου (Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.) Ολοι οι ημιτελικοί αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Ο.Α.Κ.Α. και η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις 2 νίκες.

Θα ακολουθήσουν οι τελικοί με πρώτο αγώνα στην έδρα της ομάδας που είχε καλύτερο πλασάρισμα την κανονική περίοδο (τέλος 16ης αγωνιστικής). Ο τίτλος θα κριθεί στις 2 νίκες.

Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν από την ΕΡΤ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This